Bilutleie
Sandane
Kollaps
Norge // Sandane
Endre personlige detaljer

Leiebil i Sandane: Sixt Bilutleie online

Når du lander på Sandane flyplass og ønsker å oppleve alt hva området har å by på, er det helt optimalt å leie en bil. Med Sixt bilutleie i Sandane kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy innen en rekke kategorier som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Skal du på forretningsreise, familieferie, roadtrip eller helt enkelt har behov for en stor bil? Uansett hvilket formål du har med Sandaneturen din, så har Sixt en leiebil som passer ditt behov, både i luksus- og økonomiklassen.

 
 • Ørsta-Volda lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Ålesund lufthavn, Vigra

  Sixt Bilutleie
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Sandane: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Sandane

Her får du all informasjon du behøver om de leiebiltjenester og bilkategorier som er tilgjengelige med Sixt bilutleie i Sandane. Du kan også beregne priser og bestille leiebil på Internett. Du kan velge tilleggstjenester som ubegrenset kjørelengde og ekstra sjåfør, og utstyr som barnesete og GPS. Vi garanterer alltid at den bilkategorien du velger, er den du får, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Sandane med Sixt

Tettstedet Sandane i Sogn og Fjordane er et nydelig sted vest i Norge. Alle attraksjonene og opplevelsene i Sandane er enklest å besøke ved å kjøre bil. Da vil vi anbefale å bestille en leiebil i Sandane, som du helt enkelt henter på flyplassen. Du kan kjøre til det gamle Heradshuset, bo på historiske Gloppen hotell eller gå på Utsikten i Fjellbygda, hvor du ser ut over hele Sandane. Når du har en leiebil i Sandane, kan du bruke stedet som utgangspunkt for å se andre steder i Sogn og Fjordane og ellers på vestkysten av Norge. Like ved Sandane ligger Nordfjord Folkemuseum, tinghaugen Karnlishaugen på gården Hauge og dalføret Breim ved Jostedalsbreen. Naturen i Sandane og resten av Sogn og Fjordane er preget av ville fjell og dype fjorder, et syn som kan oppleves på nært hold dersom man bestiller en leiebil i Sandane og kjører dit man selv ønsker.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service