Bilutleie
Stavanger
Kollaps
Norge // Stavanger
Endre personlige detaljer

Leiebil i Stavanger: Sixt Bilutleie

Stavanger er Norges oljehovedstad og utgjør sammen med Sandnes det tredje største byområdet i landet. Med leiebil fra Sixt kan du utforske Stavanger som kan skilte med å ha vært Europas kulturhovedstad, og som har en rekke interessante museer for både kunst og historie. I Stavanger sentrum vil du også kunne se mange nasjonaliteter gatelangs, ettersom byen er en internasjonal smeltedigel grunnet sin omfattende oljevirksomhet. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som 4x4 som enkelt håndterer ulendt terreng, sedan og stasjonsvogn som passer for normalt bruk, økonomibiler til noen av markedets beste priser, premiumbiler for ekstra komfort eller minibusser med plass til mange. Med leiebil i Stavanger kan du nyte godt av den fleksibiliteten og mobiliteten som et eget kjøretøy gir deg.

 
 • Stavanger Lufthavn, Sola

  Sixt Bilutleie
  Flyplassveien 230
  4055 Stavanger

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Stavanger

  Sixt Bilutleie
  Flyplassvegen 229
  4050 Sola

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Stavanger?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Stavanger lufthavn, Sola (SVG) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi setter våre kunders sikkerhet høyt ved å inkludere flere forsikringer i leiebilavtalen, deriblant mot tyveri og skader. Oppgraderinger som GPS og barnesete kan bestilles på våre brukervennlige nettsider, slik at bilen står klar akkurat slik du vil ha den ved ankomst. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Stavanger

Med leiebil i Stavanger kan du lett kjøre til Lysefjorden og besøke Kjerag og Preikestolen, to av Norges mest spektakulære naturopplevelser. Langs kysten i Stavanger vil du finne flere flotte grøntområder der du kan ta en hvil, og shoppingmuligheter florerer det av. Ta hele familien med til Kongeparken som byr på mye moro, og se hvor flatt og oversiktlig det er på Jæren. For kulinariske opplevelser kan du overvære Gladmatfestivalen, som årlig tiltrekker seg rundt 250 000 mennesker. Sixt bilutleie i Stavanger ser frem til ditt å hjelpe deg på turen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service