Bilutleie
Drammen
Kollaps
Norge // Drammen
Endre personlige detaljer

Leiebil Drammen: Sixt Bilutleie online

Leiebil i Drammen får du hos Sixt Bilutleie, som har to stasjoner i byen, den ene er strategisk plassert ved jernbanestasjonen. Du finner oss i flytogpassasjen, bare 150 meter fra togstasjonen. Det andre kontoret i Drammen finner du på Åssiden, like ved Travbanen. Adressen er: Ing. Rybergsgate 103. Begge stasjoner er åpent mandag til fredag fra klokken 08.00 til 16.00, men det er mulig å returnere leiebilen døgnet rundt. Drammen ligger bare 30 minutters kjøring fra Oslo og en time fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

 
 • Drammen togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Grønland 13
  3045 Drammen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

 • Drammen

  Sixt Bilutleie
  Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 122
  3041 Drammen

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kongsberg

  Sixt Bilutleie
  Kobberbergsveien 6
  3615 Kongsberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Bilutleie hos Sixt i Drammen

Velger du bilutleie i Drammen kan vi tilby rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, med et godt utvalg i personbiler og stasjonsvogner på begge stasjoner. Sixt Bilutleie finner du på 80 steder i Norge, fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, med flere stasjoner i alle de store byene. Sixt er representert over hele verden med totalt 4500 utleiestasjoner og du kan leie bil på de fleste kjente turistmål.

Dette kan du gjøre med leiebil i Drammen

Leiebil i Drammen er et utmerket utgangspunkt for kjøreturer i flere retninger. Her starter E134 som er en av landets hovedveier over fjellet til Vestlandet. Bare en halv time unna ligger sølvbyen Kongsberg og i løpet av par timer er du på Haukelifjell og Hardangervidda nasjonalpark. Ved å leie bil kommer du også enkelt til flere skisentere, som Norefjell, som ligger en drøy time unna. Østover er landets hovedstad et naturlig mål. Oslo ligger bare en halv times kjøring unna. Glem heller ikke nærområdet. Drammen har blant annet den helt spesielle tunnelen Spiralen, som gir en uvanlig kjøreopplevelse.

Hvis du vil utforske Norge kommer du langt med bilutleie fra Drammen. Her finner du både fjell, sjø og storby innen en radius på et par timers kjøring. Kjører du sørover kommer du raskt til solkysten, som er det lokale navnet på kysten i Vestfold. Dette området er svært populært om sommeren, med Tønsberg, Norges eldste by, som landets uoffisielle sommer-hovedstad. Glem ikke Oslofjord-tunnelen, som er en snarvei fra Drammen til østsiden av Oslofjorden,med kort vei til Østfold og Sverige.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service