Bilutleie
Arendal
Kollaps
Norge // Arendal
Endre personlige detaljer

Leiebil i Arendal: Sixt Bilutleie online

Leiebil i Arendal får du hos du Sixt Bilutleie. Hos oss kan du leie bil på forespørsel alle dager fra kl. 07.00 til 24.00, også på søndager og helligdager dersom du ønsker det. Bilen kan returneres 24 timer i døgnet. Vårt kontor er i Myreneveien på Myrene, men ettersom bilutleie i Arendal er på forespørsel kan vi avtale nærmere hvor bilen skal hentes og leveres.

 
 • Arendal

  Sixt Bilutleie
  Asbieveien 58
  4848 Arendal

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie hos Sixt i Arendal

Hos Sixt i Arendal finner du flere typer rimelige leiebiler, både personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Vi har også varebiler og lastebiler. Sixt Bilutleie har utleiestasjoner over hele Norge, totalt 80 fra sør til nord. Globalt finner du oss over hele verden og vi har mer enn 4500 utleiestasjoner.

Dette kan du gjøre med leiebil i Arendal

Når du er i Arendal bør du kjøre innom Havna, som er en viktig og trivelig møteplass for store og små, båter og folk, gjennom hele sommeren. Dessuten anbefaler vi en tur til de mange øyene som utgjør byen Arendal, som Tromøy og Hisøy. Byen er også kjent for den store Hove-festivalen, som arrangeres på sommeren. Leiebil i Arendal gir deg også muligheten til å utforske den populære Sørlandskysten, med de berømte idylliske hvite småbyene og en spennende skjærgård med mange trivelige øyer. Fra Arendal er det kort vei til byer som Risør med trebåtfestival, bokbyen Tvedestrand og ikke minst Lillesand som er kjent for glattslipte svaberg. Sørlandets hovedstad Kristiansand er bare en times kjøring unna med barnas favoritt Dyreparken og ferjer til Danmark. Det er bare litt lenger til Lindesnes, som er det sørligste punktet i Norge.

Bilutleie i Arendal gir deg også muligheten til å reise innover i landet der du kan oppleve dype skoger og høye fjell. Etter bare tre timer er du på høyfjellet på Hardangervidda og kan oppleve landets største nasjonalpark. Ved å leie bil kan du også kjøre til landets hovedstad Oslo. På veien kan du kjøre innom Norges eldste by Tønsberg. Vestover er det Stavanger som ligger en passe dagstur unna. På veien dit passerer du blant annet den sjarmerende trebyen Flekkefjord.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service