Bilutleie
Farsund
Kollaps
Norge // Farsund
Endre personlige detaljer

Leiebil i Farsund: Sixt Bilutleie online

Farsund er en herlig perle av en by i Sør-Norge som virkelig bør oppleves. Du kan helt enkelt bestille leiebil fra Sixt bilutleie og se alt området har å by på fra komforten av en egen leiebil. Hos oss har du et godt utvalg av en rekke ulike bilkategorier, som personbil og stasjonsvogn, slik at du får et kjøretøy som passer til ditt spesifikke transportbehov.

 
 • Farsund

  Sixt Bilutleie
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Leiebil i Farsund: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Farsund

Dersom du klikker over her, kan du se hvilke kjøretøy som er tilgjengelige for deg i Farsund. Du kan også bestille leiebil på nettet, der du enkelt kan velge land, by, stasjon og tidspunkt for leieperioden. Dermed kan du også beregne priser og bestille ekstratjenester, som for eksempel ekstra sjåfør eller tilbehør som barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at den bilkategorien du har valgt, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Farsund med Sixt

Farsund ligger fint til mellom Lyngdal og Kvinesdal i Vest-Agder helt sør i Norge. Området består av halvøyer, øyer og fjorder som et virkelig kystsamfunn som må oppleves. Den enkleste måten å komme seg rundt på er å bestille en leiebil fra Sixt, som har en stasjon i sentrum som kan brukes som base for turen din rundt på Sørlandet. Kommunen er forbundet med fylkesveier og europaveier, men man kan også komme seg til Farsund ved å fly til Farsund lufthavn, Lista. En attraksjon som er verdt å få med seg, er Nordberg fort på Lista, som man enkelt kan komme til med en leiebil fra Sixt. Dette er et museum og kulturminne fra andre verdenskrig. Selve byen er også en flott opplevelse, med sin tette trehusbebyggelse langs kysten og herlige, klassiske handelsområder som viser tilbake til en svunnen tid. Med Sixt bilutleie i Farsund kan du også enkelt komme deg til de omkringliggende områdene, som Kvinesdal, Mandal og Kristiansand.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service