Bilutleie
Grimstad
Kollaps
Norge // Grimstad
Endre personlige detaljer

Leiebil i Grimstad: Sixt Bilutleie online

Grimstad er en koselig liten by på Sørlandet som er et flott sted å besøke. Dersom du har lyst til å oppleve byen og området rundt i Sør-Norge, er det enkelt og komfortabelt å bestille leiebil i Grimstad fra Sixt bilutleie. Du kan velge kjøretøy fra et utvalg ulike kategorier, som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og lastebil, slik at du kan finne den bilen som passer deg best, uansett om du er på ferie, forretningsreise eller helt enkelt har behov for en ekstra bil.

 
 • Grimstad

  Sixt Bilutleie
  Industriveien 20
  4879 Grimstad

  Ma. - Fr.08:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Grimstad: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Grimstad

Klikk gjerne på bildene over for å lese mer om Sixt-stasjonene for bilutleie i Grimstad. Der står det hvilke bilkategorier du kan velge og åpningstider for stasjonen, og du kan beregne priser for den perioden du trenger leiebil. Du kan klikke deg videre og velge mellom en rekke ekstratjenester som forsikring, ekstra sjåfør eller tilbehør som GPS og barnesete. Vi kan alltid garantere for at den valgte bilkategorien er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Grimstad med Sixt

Det er helt perfekt å bestille leiebil i Grimstad for å oppleve det denne Sørlandsperlen har å by på. Byen er kjent for å være det stedet med mest soldager i året i hele Norge, og den er på sitt flotteste om sommeren. Det er nydelig kyst- og skjærgårdsnatur med øyer og holmer, og et yrende båtliv. I selve byen kan du gå på herlige restauranter, fiske eller få kulturopplevelser som festivaler eller teater. Du kan også hente leiebilen din i Grimstad sentrum og ha byen som base for å se resten av Sørlandet. Det er blant annet kort avstand fra Grimstad i Aust-Agder til Kristiansand i Vest-Agder, der du også finner Kristiansand lufthavn, Kjevik. Når du bestiller en leiebil i Grimstad fra Sixt, blir det svært korte avstander mellom de beste attraksjonene sør i Norge.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service