Bilutleie
Trondheim
Kollaps
Norge // Trondheim
Endre personlige detaljer

Leiebil i Trondheim : Sixt Bilutleie

 
 • Trondheim lufthavn, Værnes

  Sixt Bilutleie
  Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Trondheim sentrum

  Sixt Bilutleie
  Tempeveien 17
  7037 Trondheim

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Den beste veien til Bilutleie i Trondheim!

Uavhengig om du trenger feriebil, varebil, arbeidsbil eller vil leie bil for andre formål, Leiebil i Trondheim trenger ikke være dyrt og vanskelig, vi har billig bil for dine behov, enten ditt ønske om leiebil er en liten bil eller en SUV. Vi tilbyr mulighet for barnesete, gunstig forsikring, mulighet for ekstra sjåfører, og mange andre ordninger. Vi er det rette valg for deg!

Trondheim og området rundt byr på store opplevelser. Tar du bilen fatt kan du raskt og enkelt kjøre til Stiklestad, kjent for det berømte slaget i år 1030, Olav Haraldsson ble drept i dette slaget, som regnes som begynnelsen på kristningen av Norge. Etter sin død fikk Olav status som helgen, og er senere kjent som Olav den hellige. Er du av den sorten som liker uberørt natur og majestetiske fjell, vil det være vel verdt turen å sette seg i leiebilen og kjøre den relativt korte turen til Oppdal. Oppdal byr på et eldorado av vakkert fjellterreng. Terrenget er egnet både for dagsturer, og lengre overnattingsturer. En mulighet er å ha med seg telt.

En annen mulighet er å overnatte på en av fjellområdets mange turisthytter. Mulighetene er mange. Du trenger imidlertid ikke reise langt for å oppleve Trøndelag. Trondheim er en av de første byene som oppstod i Norge, og byen bærer preg av sin historie. Med bil kan du enkelt navigere deg rundt i byen. Oppe på høyden finner du festningen, et viktig forsvarspunkt i middelalderen. Nede ved Nidelva ligger Nidarosdomen, en nasjonalskatt av dimensjoner. Den er en av landets eldste kirker, med byggestart i 1070, og Olav den Helliges gravplass. Sixt tilbyr deg Leiebil i Trondheim med svært fordelaktige vilkår. Ikke nøl, kontakt oss allerede i dag!

Andre utleietjenester hos Sixt

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service