Bilutleie
Haugesund
Collapse
Norge // Haugesund
Change personal details

Leiebil Haugesund: Sixt Bilutleie online

Enten du er i distriktet på forretningsreise eller i privat sammenheng, vil en leiebil fra Sixt bilutleie i Haugesund enkelt kunne frakte deg fra A til B. Vi har et stort spekter av leiebiler med høy standard slik at du skal kunne finne en leiebil som passer ditt transportbehov. Vi tilbyr for eksempel både luksusbiler, 4x4, minibusser og personbiler i økonomiklassen. Du kan bestille tilleggsutstyr som GPS, barnesete eller til og med en ekstra sjåfør. Med en leiebil fra Sixt har du en fullforsikret leiebilavtale med fri kjørelengde, slik at du trygt kan reise rundt i dette vakre vestlandsområdet i Norge.

 
 • Haugesund lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Helganesveien 350
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Haugesund

  Sixt Bilutleie
  Bøvågen 49
  4262 Avaldsnes

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Haugesund

For mer informasjon om bilutleie i Haugesund i Rogaland, kan du holde musepekeren over bildene. Du kan med fordel bestille leiebil i Haugesund på Internett før avreise. Med forhåndsbestilling og betaling via vår online bestillingsfunksjon, sparer du både tid og penger ved ankomst i Haugesund, og bilen kan hentes på Haugesund lufthavn på Karmøy eller Bøvågen 49 i Avaldsnes. På Internett kan du også sjekke tilgjengeligheten på ønsket bilmodell, og reservere leiebilen for ønsket tidsperiode samt bestille tilleggsfunksjoner og eventuelle oppgraderinger.

Opplev Haugesund med Sixt

Vestlandskommunen Haugesund er handelssentrum for Haugalandet, Ryfylke, Sunnhordland og deler av Hardanger. Med en leiebil i Haugesund kan du få med deg både handels- og forretningsliv, utallige kulturtilbud og flott vestlandsnatur i Norge. Du kan ta med deg leiebilen på en av de mange bilferjene i distriktet, komme deg til forretningsdestinasjonen på en komfortabel måte, eller oppleve natur og kultur i ditt eget tempo. På kultursiden kan Haugesund for eksempel by på Den norske filmfestivalen, der Amanda-prisen deles ut, og Sildajazz-festivalen, som arrangeres hvert år i august. Vil du oppleve viking- og vestlandshistorien, bør du avlegge Nordvegen historiesenter et besøk. Karmsund Folkemuseum er også verdt å se. Ønsker du rekreasjon, kan du ta leiebilen med på ferjen til Utsira, en øy som byr på flotte turmuligheter, eller besøke den vakre stranden på Karmøy.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • New cars - on average 3 months old
 • Cancel and rebook free of charge
 • Miles & More - Earn miles
 • No hidden costs
 • Germany's largest and best car rental company
 • No credit card fees
 • Excellent 24/7 customer service