Bilutleie
Sagvåg
Kollaps
Norge // Sagvåg
Endre personlige detaljer

Leiebil Sagvåg: Sixt Bilutleie online

Lander du på Stord flyplass og trenger en leiebil i Sagvåg? Da er Sixt bilutleie et godt alternativ. Du kan velge mellom et stort utvalg kjøretøy, slik at du finner en leiebil som passer dine behov. Skal du til Stord på forretningsreise? Da kan du leie en personbil i luksusklassen. Skal du på familieferie? Da kan du leie en stor stasjonsvogn med ekstra barnesete. Skal du flytte og behøver en stor bil? Da kan du leie en varebil i økonomiklasse. Du får også 4x4 og lastebil som leiebil i Sagvåg.

 
 • Stord lufthavn, Sørstokken

  Sixt Bilutleie
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Sagvåg: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Sagvåg

Du finner all informasjon om Sixt bilutleie i Sagvåg over her. Du kan se hvilke bilkategorier som er tilgjengelige på utleiestasjonen samt åpningstider, og du kan beregne priser på den leiebilen du ønsker. Du kan også bestille leiebil og velge leiebiltjenester som ubegrenset kjørelengde, forsikring og utstyr som barnesete. Vi garanterer alltid at du får leiebil i den kategorien du velger, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Sagvåg med Sixt

Sagvåg er et tettsted i Stord kommune i Hordaland, helt vest i Norge. Stord er både en by og en øy, og i Sagvåg ligger Stord flyplass, Sørstokken. Du kan fly fra flere destinasjoner i Norge og i utlandet og lande på Stord. Da er den aller beste måten å oppleve området på at du leier en bil i Sagvåg. På den måten kan du kjøre blant de mange øyene i kommunen og se den flotte naturen. Hordaland er kjent for sin fantastiske, varierte og storslåtte natur som best oppleves med komforten fra en egen bil. Vi kan også anbefale å gå på brevandring på Folgefonna eller Hardangerjøkulen, besøke Gruvemuseet på Litlabø, se det flotte Baroniet i Rosendal, eller besøke tettstedet Leirvik, hvor man enkelt kan ta båt til andre steder på Vestlandet. Med en Sixt leiebil i Sagvåg kan du enkelt reise rundt og oppleve Hordalands beste attraksjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service