Bilutleie
Molde
Kollaps
Norge // Molde
Endre personlige detaljer

Leiebil Molde: Sixt Bilutleie online

Molde har en beliggenhet som ikke mange byer i Norge kan skilte med, helt ut mot Norskehavet og med fjorder og høye fjell mot sørøst. Det er mange som ankommer stedet med fly, og da er det enkelt å ordne med leiebil i Molde, siden vi finnes på flyplassen Molde lufthavn Årø (MOL). Kategoriene du kan velge blant i vårt utvalg av kjøretøy her, er bensingjerrige kompaktbiler til hyggelige priser, familiebiler med god plass til bagasje, 4x4 som er som skapt for veiene på Vestlandet, minibusser med mange seter eller premiummodeller som gir deg en ekstra god kjøreopplevelse.

 
 • Molde Flyplass
  Åre
  6421 Molde

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.15:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Molde Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Åre
  6421 Molde

  Ma. - Fr.08:00 - 24:00
  Lø.15:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 24:00
  Helligdag12:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan ordner du med leiebil i Molde?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Molde og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition installert i alle modellene våre så du kan nyte behagelig temperatur i kupeen, og med et kjøretøy fra oss er du allerede forsikret mot blant annet skader og tyveri. Gratis kansellering og ombooking er også mulig med Sixt når du betaler ved ankomst, og nyttige tilleggstjenester som barnesete og vinterdekk kan lett bestilles. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Molde

Når du oppholder deg i Molde, har du mange muligheter til å se deler av Norges vakreste naturlandskap, og ta gjerne turen opp til Varden for å få en smakebit. I Molde sentrum kan du stikke innom Romsdalsmuseet, og like ved ligger den fine parken som kalles Den grønne korridor. Tar du turen sørover, ligger attraksjoner som Trollveggen og Trollstigen ikke langt unna, eller kjør nordover til den utsøkte Atlanterhavsveien som tiltrekker seg mange skuelystne bilister hvert år. Sixt bilutleie i Molde bør være ditt førstevalg når du skal leie bil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service