Bilutleie
Oslo Gardermoen Flyplass
Kollaps
Norge // Oslo // Oslo Gardermoen Lufthavn
Endre personlige detaljer

Leiebil Oslo Gardermoen lufthavn: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Postboks 201
  2061 Gardermoen NO +47-66699900
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: OSL
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Sixt Bilutleie tilbyr billige leiebiler i hele Norge, fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør. Ved å velge leiebil istedenfor tog eller buss kommer man seg raskere og enklere videre. Leiebil er ofte billigere enn andre transportmåter om man er flere som leier sammen. Sixt bilutleie sitt motto er å gi god service, trygghet og kvalitet. Bilparken i Norge er full av biler i forskjellige størrelser og merker, som Golf og BMW 1serie, stasjonsvogner, SUV og varebiler. Vi tilbyr også minibusser på flere av stasjonene, alt fra hva som passer til ditt behov. Med leiebil kan man raskt og enkelt komme seg rundt i Norge og oppleve den flotte naturen og fine severdighetene. Sixt Rent a Car har vært tilstede i bransjen i over 100 år og kan lett sies som eksperter på bilutleie. Lei din leiebil fra Sixt nå og vi lover en fin billeie.

Oslo Lufthavn Gardermoen

Oslo lufthavn Gardermoen er Norges største flyplass og ligger ca en halv times kjøring fra Oslo sentrum. Her tilbyr Sixt Bilutleie en rekke biler til leie til enhver anledning. Kontoret er plassert i ankomsthallen til flyplassen på leiebiltorget. Bilene står parkert innendørs i parkeringshuset ved inngangen til flyplassen og er snø- og isfrie om vinteren og kjølige og behagelige om sommeren. Kontakt oss på +47-66699900.

Veibeskrivelse til Sixt Oslo Gardermoen flyplass

Se og gjør i Oslo

Oslo er Norges hovedstad og her er Sixt Bilutleie representert både på Oslo lufthavn Gardermoen og i Oslo sentrum. Dette er Norges største by og tilbyr en rekke severdigheter og turistattraksjoner. Ved å leie bil hos Sixt bilutleie kan du komme deg rundt til en rekke turistattraksjoner, som Operaen i Bjørvika, hoppbakken i Holmenkollen, Det Norske slott eller Frognerparken. Oslo byr også på flere museer inkludert Vikingskipshuset eller Kontiki og Fram museet som kan være interessant å besøke. Med leiebil kan du ta med hele familien til fritidsparken Tusenfryd eller kjøre til andre byer. Leiebil fra Sixt bilutleie på Gardermoen flypass er perfekt for business kunder. Store selskaper er etablert i byen, og ved å leie bil kommer du raskt og enkelt frem til ditt mål. Oslo er fylt med gode restauranter, hoteller og underholdning, og er en fantastisk by for alle generasjoner. Sixt bilutleie tilbyr leiebiler i alle forskjellige farger, fasonger og merker. Om du skal på ferie med hele familien og du trenger en stor bil, eller om du skal en kjapp tur inn til Oslo og kun trenger en liten bybil, har vi en leiebil til deg. Sixt bilutleie tilbyr også 7-setere og 9-setere. Bestill din billeie fra Gardermoen i dag og vi fra Sixt bilutleie lover god service.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Oslo Gardermoen Flyplass OSL Postboks 201 2061 Gardermoen 60.192119, 11.099129 +47-66699900

Sixtstasjon Oslo Gardermoen Flyplass OSL

Postboks 201
2061 Gardermoen
 
Telefon +47-66699900

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

Vennlist gå til høyre etter du forlater toll-området og ankomsthallen og gå rett frem mot informasjonsdisken (ca. 50 meter). Bruk heisen på venstre side bak informasjondisken og kjør ned til underetasjen. Følg skiltingen for leiebil til P10. Rett før du går inn på området P10 finner du leibilkontorene. Du vil finne ditt SIXTkontor til din høyre side.


Med bil:

Følg skiltene til Oslo lufthavn og bygning P10. Du kan parkere på alle nivåer som er tilgjengelige for private kjøretøy. Betaling kan gjøres på parkeringsautomaten i bygningen P10 eller online.


Offentlig transport:

Offentlig transport: inngangen til flyplassen. Etter å ha gått inn i hovedterminalbygningen, gå til høyre og følg skilting til bilutleie (40 meter). Med buss: Ta buss til Oslo Gardermoen lufthavn stopp. Gå inn i hovedterminalbygningen og følg skiltene til bilutleie. Ta rulletrapp ned i nærheten av informasjonsskranken. Følg bilutleieskiltene til P10, og like før du kommer inn på P10, vil bilutleiekontorene og SIXTavdelingen ligge på din høyre side.


SIXT parkering:

SIXT parkeringen ligger i parkeringshus P10, i området 1A. Vennligst følg skilting til parkering, første parkering du kommer til etter du forlatter kontoret vårt er 1A.


Retur av bil:

Vennligst følg skiltingen Rental Car/Leibil og parker din leiebil i parkhus P10, området 1A, som befinner seg rett utenfor hovedterminalen. Når du kjører inn i parkeringshus P10, kjører du ned rampen og kjører inn på leiebil området. Følg skilting til SIXT parkering - området 1 A og velg fri parkeringsplass mellom plass 1 og 55. Vennligst følg skilting for nøkkelinnkast og legg nøkkel i SIXT nøkkelboks som befinner seg på veien til terminalen.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.

Retur etter stengetid mulig.

Vennligst følg skiltingen Rental Car/Leibil og parker din leiebil i parkhus P10, området 1A, som befinner seg rett utenfor hovedterminalen. Når du kjører inn i parkeringshus P10, kjører du ned rampen og kjører inn på leiebil området. Følg skilting til SIXT parkering - området 1 A og velg fri parkeringsplass mellom plass 1 og 55. Vennligst følg skilting for nøkkelinnkast og legg nøkkel i SIXT nøkkelboks som befinner seg på veien til terminalen.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service