Bilutleie
Kristiansand
Kollaps
Norge // Kristiansand
Endre personlige detaljer

Leiebil i Kristiansand : Sixt Bilutleie

Sixt Bilutleie Kristiansand ordner din leiebil raskt, enkelt og billig! Trenger du leiebil i Kristiansand har vi mange tilbud som gjør det gunstig å leie bil hos oss! Ankommer du Kristiansand med fly, er det enkelt å hente din leiebil på Kjevik flyplass.

 
 • Kristiansand lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Kristiansand Lufthavn
  4657 Kjevik

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kristiansand sentrum

  Sixt Bilutleie
  Dronningens Gate 49
  4608 Kristiansand

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt Bilutleie Kristiansand gjør det enkelt å oppleve Sørlandet!

Vi tilbyr mange forskjellige varianter, enten du er på utkikk etter varebil, feriebil, SUV eller andre personbiler! Hos oss kann du alltid få fri kjørelengde, vi har ulike forsikringsordninger utifra hva som passer deg best. I tillegg kan kan du legge til ekstra sjåfører i din bestilling hos oss! Leiebil i Kristiansand trenger ikke kosta skjorta! Ta kontakt med Sixt og vi gir deg et tilbud som gjør det fristende å leie bil under ditt opphold på sørlandet!

Kristiandsand er en av de flotteste byene i Norge! Med din leiebil fra vår bilutleie i Kristiansand navigerer du deg enkelt rundt i byen! Noen kilometer utenfor bysentrum ligger byens velkjente dyrepark! Parken er verdt et besøk for både store og små. Først og fremst har parken et rikt og eksotisk uvalg av dyr. Her finner du dyrearter du garantert aldri har sett i levende live før! Du finner også den velkjente Kardemommeby i parken, som er basert på den folkekjære fortellingen om Kardemommeby, skrevet av vår allers Torbjørn egner.

Selv om Kristiansand er kjent som sørlandets perle, er det mange andre steder på Sør-landet som er vel verdt et besøk. Med din leiebil kan du enkelt besøke mange av de flotte kystbyene i Norge! Et eksempel er Grimstad. Byen er en skikkelig sommerby, som syder av båt- og strandliv i de varmeste månedene. Andre eksempler er Mandal og Egersund. Disse byene ligger på Sør-vestkysten, begge i relativt kort kjøreavstand fra Kristiansand. På grunn av sin beliggenhet ved havet, er stedene preget av fiske og båtliv. Vi gjør det enkelt for deg å oppleve Sør-landet på sitt beste. Trenger du leiebil i Kristiansand! Ikke nøl, book den hos Sixt idag!

Andre utleietjenester hos Sixt

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service