Bilutleie
Trondheim Vaernes Flyplass
Kollaps
Norge // Trondheim // Trondheim lufthavn, Værnes
Endre personlige detaljer

Leiebil Trondheim lufthavn, Værnes: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Vaernes Lufthavn
  7500 Stjørdal NO +47-74822990
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TRD
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Som Trøndelags største flyplass, er Trondheim lufthavn, Værnes et godt utgangspunkt for å utforske Norges tredje største by og de nærliggende områdene. Sixt tilbyr en rekke kategorier av kjøretøy til overkommelige priser. Uansett om du besøker Trondheim i forbindelse med jobb eller som ferierende, kan du enkelt finne deg en passende leiebil hos oss. Velg mellom sedan, stasjonsvogn, 4x4, minibuss eller kanskje ønsker du å prøve ut en Mercedes Benz A-Class som regnes som en av våre premium modeller. Vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du har forhåndsbestilt, men kan dessverre ikke garantere for en eksakt modell. Kontakt oss på +47-74822990.

Finn ut hva våre kunder sier om oss!Hvordan skaffe leiebil på Trondheim lufthavn, Værnes (TRD)?

Du finner Sixt sin stasjon for bilutleie på Trondheim lufthavn, Værnes like etter at du har hentet din bagasje. Våre medarbeider hjelper deg gjerne med reisetips i denne regionen, og besvarer selvsagt andre spørsmål som er relatert til din leiebil. Har du booket din leiebil fra flyplassen i Trondheim på forhånd, vil din skreddersydde bil stå klar for deg ved ankomst, og for innlevering tilbyr vi døgnåpen service. Eventuelle ekstratjenester som garantert GPS og barnesete til de minste kan enkelt reserveres samtidig som du booker din leiebil fra oss.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Trondheim lufthavn, Værnes?

Med leiebil fra Trondheim lufthavn Værnes er du cirka en halvtimes kjøretur unna Trondheim med alle dens attraksjoner. Byen er kjent for sitt fokus både på studenter, teknologi, kultur og mat, og er derfor en spesielt populær destinasjon for alle aldersgrupper. Nidarosdomen er kanskje den mest besøkte severdigheten i denne regionen og er en av de mest ettertraktede pilgrims-destinasjonene i Europa. Ta også turen til Sverresborg festning som er et stort utendørs museum med trehusbebyggelse og utstillinger som viser regionens lokalhistorie i flere århundrer. Her finner du også en rekke aktiviteter for barn. Ikke glem å prøve ut Trondheims gastronomiske scene med flere restauranter som tilbyr kortreist, lokal mat i ypperste klasse.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Trondheim Vaernes Flyplass TRD Vaernes Lufthavn 7500 Stjørdal 63.456282, 10.917528 +47-74822990

Sixtstasjon Trondheim Vaernes Flyplass TRD

Vaernes Lufthavn
7500 Stjørdal
 
Telefon +47-74822990

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

Når du går ut av ankomsthallen ligger SIXTkontoret på andre siden av veien på høyre side. Følg skiltingen til leiebilselskapene.


Med bil:

Følg skilting mot Trondheim Værnes lufthavn. Når man tar av i rundkjøringen mot flyplassen så kjører man rett frem og inn i parkeringshuset. Deretter kjører man rett frem til man må svinge til venstre, for så å kjøre til enden av parkeringshuset hvor man får leiebil-kontoret på utsiden til høyre.


Offentlig transport:

Toget tar omtrent 35 minutter fra Trondheim sentrum til flyplassen. Ved ankomst på flyplassen, ta rulletrappen opp fra togplattformen og gå til høyre. Gå ca 100 meter, og du vil se leiebilbygningen på din høyre side.


SIXT parkering:

Når du forlater leiebil-bygget går du til høyre inn i parkeringshuset. Gå rett frem i ca. 60 meter og ta heis ned til 1. etasje. SIXTparkeringen ligger på høyre siden.


Retur av bil:

Når du forlater siste rundkjøring og kjører mot flyplassen følger du skiltingen til leiebil som fører deg til parkeringshus. Bilen kan parkeres på hvilket som helst sted som er merket med SIXT. Ta deretter heisen opp til første etasje i parkeringshuset og gå ca. 150 meter mot flyplassen. Du finner utleiekontoret i nordvestlig hjørnet utforbi parkeringshuset. Bilnøkkel leveres i SIXTskranken eller i nøkkelboks rett utenfor inngangen.


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Bilnøkkel leveres i nøkkelboks rett utenfor inngangen.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service