Bilutleie
Tromsø
Kollaps
Norge // Tromsø
Endre personlige detaljer

Leiebil i Tromsø : Sixt Bilutleie

Tromsø er en historisk og nydelig by i Troms kommune i Nord-Norge som virkelig er verdt et besøk. Når du reiser til Tromsø, ankommer du trolig med fly på Tromsø lufthavn, og den aller enkleste måten å komme seg rundt på er at du bestiller en leiebil fra Sixt bilutleie. Da kan du velge blant det store og moderne utvalget innen kjøretøy hos Sixt. Ønsker du en personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller en varebil? Da kan du bestille en ønsket bilkategori i Tromsø, og velge blant både luksusbiler og biler i økonomiklassen.

 
 • Tromsø lufthavn, Langnes

  Sixt Bilutleie
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.09:00 - 22:00
  Sø.10:00 - 23:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Tromsø Skognesveien

  Sixt Bilutleie
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Tromsø: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Tromsø

Over her finner du all informasjon du måtte trenge om bilkategorier og leiebiltjenester når du skal bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Tromsø. Her ser du adressen til stasjonen og åpningstider, og du kan beregne priser på den leiebilen du ønsker. Her kan du også bestille leiebilen på Internett, og du kan legge til tilleggstjenester og -utstyr som ekstra sjåfør, ubegrenset kjørelengde og barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at du får en bil i den kategorien du ønsker, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Tromsø med Sixt

Skal du besøke Tromsø, byen som også kalles «Nordens Paris»? Byen lever virkelig opp til navnet sitt, og du kan se alle severdighetene i området og komme deg enkelt rundt med en leiebil i Tromsø. I sentrum av byen finnes det en blanding av en lang rekke historiske trehus og moderne arkitektur, noe som gjør det til et herlig, fargerikt sentrum. Hva med å besøke Tromsø Domkirke, som er Norges eneste domkirke i tre? Eller Skansen, som er byens eldste hus? Eller kanskje Polarmuseet, som er i en gammel trebrygge? Når du kjører leiebil i Tromsø, kan du også se severdigheter utenfor sentrum, som for eksempel Ishavskatedralen, Tromsø Museum, stranda Telegrafbukta, eller Lyngsalpan, som er Norges mest spennende og villeste fjellområder. I Troms fylke kan du også reise til Harstad og Finnsnes, eller reise på havfiske langs kysten. Kun fantasien setter grensene for alle mulighetene du har når du leier bil i Tromsø.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service