Bilutleie
Ålesund
Kollaps
Norge // Ålesund
Endre personlige detaljer

Leiebil Ålesund : Sixt Bilutleie online

Når du lander på Ålesund lufthavn Vigra, er det enkelt å leie bil gjennom Sixt bilutleie. Vi har et stort utvalg av kjøretøy av ulike modeller, slik at du kan finne den leiebilen som passer deg best. Du kan velge blant bilkategorier som økonomi, stasjonsvogn, 4x4 eller større kjøretøy som varebiler. Den største Sixt-stasjonen for bilutleie i Ålesund er ved flyplassen, slik at du kan oppleve alt byen har å by på med på en komfortabel måte i din egen leiebil.

 
 • Ålesund lufthavn, Vigra

  Sixt Bilutleie
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  Ma. - Sø.08:00 - 23:00
  Helligdag08:00 - 23:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Les mer om våre leiebilkategorier og leiebiltjenester ved å klikke over her. Her kan du finne ut hvilke leiebiler som er tilgjengelige i Ålesund, og hvilke Sixt-stasjoner leiebilen din kan hentes på. Vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell, men vi kan garantere at du får den bilkategorien du ønsker. Ved å velge Sixt bilutleie her, kan du bestille leiebil over Internett og velge mellom en rekke ekstratjenester, som for eksempel barnesete eller GPS.

Kjøretur i Ålesund med Sixt

Det er perfekt å bruke en leiebil i Ålesund som fremkomstmiddel. Den flotte byen ligger spredt utover flere øyer i Møre og Romsdal, og det er absolutt enklest med bil når man ønsker å se alle attraksjonene. Byen kalles Jugendstilbyen på grunn av den særegne jugendstilen i arkitekturen, med høye tårn og spennende ornamenter. Byen har også mange gode spisesteder, med alt fra små, koselige kafeer til store, eksklusive restauranter. Men det er mye annet som kan oppleves når man har leiebil i Ålesund. Du kan bruke Ålesund som startpunkt når du skal oppleve noen av de flotteste attraksjonene i Norge, for eksempel Geirangerfjorden, Sunnmørsalpene og Atlanterhavsveien. Byen innbyr til en aktiv ferie med fjellklatring og herlige naturopplevelser, som bare blir enklere med en leiebil. Det er kanskje den beste måten å oppleve naturen i Norge på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service