Bilutleie
Sandefjord
Kollaps
Norge // Sandefjord
Endre personlige detaljer

Leiebil i Sandefjord: Sixt Bilutleie

Når du vil ha leiebil i Sandefjord finner du Sixt Bilutleie strategisk plassert på Torp flyplass. Kontoret i Sandefjord er enkelt å finne på flyplassen og er åpent alle dager fra klokken 07.00. De fleste dager er kontoret åpent til midnatt, og ankommer du med fly er det kjapt og enkelt å leie bil her.

 
 • Sandefjord Torp Flyplass
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.07:00 - 18:00
  Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Sandefjord lufthavn, Torp

  Sixt Bilutleie
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.07:00 - 18:00
  Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Bilutleie hos Sixt i Sandefjord

Torp flyplass ligger 6 kilometer fra Sandefjord sentrum og 90 minutters kjøring fra Oslo. Biloppstillingsplassen på flyplassen er bare 100 meter fra terminalen, så henting og levering av bilen går veldig raskt. Bilutleie i Sandefjord får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, alt fra varebiler, personbiler og minibusser. Sixt Bilutleie har 80 utleiestasjoner i Norge fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, og er representert i alle de store byene. Globalt har Sixt 4500 utleiestasjoner og er til stede på de fleste kjente turistmål.

Dette kan du gjøre med leiebil i Sandefjord

Leiebil i Sandefjord er et utmerket utgangspunkt for en kjøretur langs solkysten, som er det lokale navnet på kyststripa i Vestfold. Tjøme er svært populært om sommeren, med pene strender og vakker skjærgård. Ved å leie bil kan du også besøke Tønsberg, Norges eldste by, som ligger like i nærheten og må beskrives som Norges sommerhovedstad. Sandefjord er også en trivelig by å utforske, med hvalfangermuseum og ferjer til Strømstad i Sverige.

Hvis du vil utforske Norge kommer du langt med bilutleie fra Sandefjord. Innenfor en radius på et par timers kjøring finner du både fjell, sjø og storby. Oslo er lett tilgjengelig på en flott ny motorvei, og er bare 90 minutters kjøring unna Sandefjord. Kjører du innover i landet kommer du raskt til naturskjønne bygdelandskap og etter hvert opp i fjellene. Du kan også kjøre sørover mot Sørlandet og de mange trivelige småbyene langs kysten, eller ta Bastø-ferja over til Østfold, der du blant annet kan besøke Gamlebyen i Fredrikstad

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service