Bilutleie
Mandal
Kollaps
Norge // Mandal
Endre personlige detaljer

Leiebil i Mandal: Sixt Bilutleie Online

Norges sørligste område ligger fritt for utforsking med Sixt og våre tjenester for bilutleie i Mandal. Vi har over 100 år med erfaring i å skaffe pålitelige kjøretøy til våre kunder, og våre lokalkjente ansatte vil gi deg et godt førsteinntrykk av området. I bilparken kan du velge blant leiebiler som passer både for deg som reiser alene eller sammen med familien. Vi har kategorier som sedan og stasjonsvogn, 4x4 bensingjerrige økonomibiler, minibusser eller premiummodeller for ekstra kjørekomfort. Du får flere forsikringer inkludert slik at du slipper å tenke på ekstrautgifter, og vinterdekk følger med dersom du er her i vintermånedene.

 
 • Mandal sentrum

  Sixt Bilutleie
  Sommerkroveien 2
  4515 Mandal

  Ma. - Lø.07:30 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Mandal?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Mandal og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan skaffe deg bluetooth så du enkelt kan ta en viktig telefon under kjøreturen, og navigasjonssystem gjør at du fort finner frem. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan enten møte opp spontant og få en leiebil på stedet, eller bestille på forhånd slik at du kan komme og hente det skreddersydde kjøretøyet ditt direkte etter ankomst.

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Mandal

Mandal er lokalisert helt på sydspissen av Norges langstrakte land og har mye vakker kystlinje som er spesielt flott å utforske om sommeren. Se skjærgården i all sin idyll og hør måkene som flyr rundt på leting etter mat, og her finner du mange små tettsteder du lett kan besøke med leiebil i Mandal. Kristiansand regnes som Norges fremste sommerby og ligger en rask kjøretur mot øst, og i Mandal finner du kanskje Norges fineste sandstrand. Med leiebil i Mandal står du fritt til å utforske hele Sørlandet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service