Bilutleie
Gardermoen
Kollaps
Norge // Gardermoen
Endre personlige detaljer

Leiebil Gardermoen, Oslo: Sixt Bilutleie

Oslo Lufthavn Gardermoen er landets hovedflyplass og her finner du finner du Sixt Bilutleie strategisk plassert på leiebiltorget i ankomsthallen. Du kan leie bil på Gardermoen alle dager fra klokken 07.00 til 24.00 og du kan returnere leiebil på Gardermoen døgnet rundt. Det er kjapt og enkelt med bilutleie på Gardermoen, som ligger bare 30 minutters kjøring fra Oslo sentrum.

 
 • Oslo Gardermoen Lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Nytting informasjon om bilutleie hos Sixt på Gardermoen

Bilene står parkert innendørs i et parkeringshus og er snø- og isfrie om vinteren og kjølige og behagelige om sommeren. Bilutleie på Gardermoen får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, alt fra personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere, samt varebiler og lastebiler. Sixt Bilutleie har 80 utleiestasjoner i Norge fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, og har flere utleiekontorer i Oslo, i tillegg til flyplassen. Internasjonalt har Sixt 4500 utleiestasjoner og er til stede på de fleste kjente turistmål.

Dette kan du gjøre med leiebil på Gardermoen

Gardermoen ligger sentralt til på Østlandet og innenfor en radius på noen få timers kjøring ligger mange severdigheter. Det mest opplagte er landets hovedstad, Oslo, der du kan kjøre til den nye Operaen eller besøke den velkjente Holmenkollbakken. Med en leiebil fra Gardermoen kan du også sette kursen nordover til Mjøsbyene Hamar eller Gjøvik, som ligger bare en time unna. Det er bare litt lenger til OL-byen Lillehammer, med Hunderfossen familiepark og Hafjell alpinsenter like ved.

Du kan også leie bil og ta en tur til den Bergstaden Røros som er skrevet inn på Unescos verdensarvliste. Med fri kjørelengde er det ikke noe problem å kjøre dit gjennom den skogrike Østerdalen. Eidsvollsbygningen ligger bare noen få kilometer fra Gardermoen. Bygningen, som har sin helt spesielle plass i norsk historie, er nylig pusset opp i forbindelse med at det er 200 år siden Norge fikk sin Grunnlov og er virkelig verdt et besøk. Kjører du vestover kommer raskt en leiebil til sin rett og der kan du utforske dype skoger, trivelige bygder og høye fjell. Eller hva med å sette kursen østover og ta en biltur til Sverige?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service