Bilutleie
Baerum
Kollaps
Norge // Baerum
Endre personlige detaljer

Leiebil i Bærum: Sixt Bilutleie online

Trenger du leiebil i Bærum? Da kan du benytte deg av Sixt bilutleie i Rud i Bærum. Dersom du befinner deg i Akershus og ønsker å komme deg rundt i bil, er det enkelt å bestille leiebil hos Sixt. Da kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy innen flere kategorier, som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Det gjør at du kan få en leiebil som passer akkurat ditt behov, uansett om du trenger en større bil for en periode, om du er på ferie i Rud i Bærum, eller om du er på forretningsreise. Du kan også velge mellom biler i økonomi- og luksusklassen.

 
 • Bærum

  Sixt Bilutleie
  Baker Østbysvei 19
  1309 Rud

  Ma. - Fr.07:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Bærum: Sixt bilutleie

Leiebiltjenester fra Sixt i Rud

Du kan lese det du trenger av informasjon om bilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige over her. Det er enkelt å bestille leiebil i Rud på nettet, samt beregne priser, finne åpningstider for stasjonen og se hvilke bilkategorier som er tilgjengelige på stedet. Du får alltid et kjøretøy i kategorien du ønsker, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell. Her kan du også se hvilke tilleggstjenester som er tilgjengelige, for eksempel egen sjåfør, ubegrenset antall kilometer og utstyr som barneseter og GPS.

Kjøretur i Rud med Sixt

Den beste måten å oppleve Bærum og resten av Oslo og Akershus på er å bestille leiebil i Rud fra Sixt bilutleie. Da kan du enkelt bruke Rud som utgangspunkt for å besøke Norges hovedstad Oslo og de nærliggende områdene. De mest kjente attraksjonene i Bærum er museumsjernbanen Lommedalsbanen, Bærums Verk og Ovnsmuseet og det flotte utsiktspunktet på toppen av søndre Kolsås. Der ser man utover store deler av kommunen og indre Oslofjord. Dersom du ønsker å kjøre leiebil fra Rud til Oslo, tar turen kun i underkant av en halvtime. Da kan du oppleve spennende severdigheter i og rundt hovedstaden, som for eksempel Holmenkollen, Operaen i Bjørvika, Frogner, Slottet, Aker brygge og mye mer. Du kan også kjøre til Oslo flyplass, Gardermoen, og fly til alle mulige destinasjoner i Norge og internasjonalt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service