Beregn priser

Levering og henting

Fleksibel langtidsleie hos Sixt

Med Sixt sin lange erfaring i bransjen og gode rykte på leiemarkedet, kan du være 100 prosent sikker på at du får en forsikret, trygg og sikker leiebil når du velger oss. Mange av våre kunder sverger til Sixt når de trenger en leiebil for en lengre periode grunnet vårt gode utvalg av topp moderne leiebiler, konkurransedyktige priser og ypperlige kundeservice. Nyt godt av en månedlig leiebil for eksempel i forbindelse med spesielle jobbprosjekter, nå du har bruk for en ekstra bil til å klare hverdagens logistikkutfordringer eller kanskje du ganske enkelt tenker å unne deg en ekstra lang ferie.

  • Spar penger: Langtidsleie av leiebil er ofte rimeligere enn om du leier over flere korte perioder.
  • Bytt ut bilen: Skal du ut av storbyen for en lengre periode kan det lønne seg å benytte seg av langtidsleie fra Sixt framfor å eie en egen bil.
  • Ferie: Med så mange muligheter for utforskning og eventyr i Norge er det ikke alltid fornuftig å presse reisen inn i en kort periode. Nyt en måned eller mer med reising i en Sixt leiebil for en uforglemmelig opplevelse.
  • Frihet i hverdagen: Istede for å være avhengig av offentlig transport for å komme seg til arbeid og få barna til skolen – kan en rimelig leiebil fra Sixt gi deg mer frihet i hverdagen.
  • Utvidet leie: Er leieperioden lengre enn 28 dager – kontakt ditt foretrukne Sixt-kontor 

En månedlig leiebil gir deg muligheten til å gjøre en god økonomisk deal samtidig som du kan dra nytte av fleksibiliteten og mobiliteten som et eget kjøretøy gir deg. Ofte er prisen på langtidsleie av leiebil rimeligere enn om du går for leie i flere kortere perioder. Er din ønskede leieperiode 28 dager eller kortere, kan du selv gå inn på våre nettsider og bestille leieperiode, bilmodell og ekstratjenester. Om leieperiode er lenger enn dette, anbefaler vi at du kontakter ditt foretrukne Sixt-kontor hvor våre kompetente medarbeidere vil kunne gi deg tips og råd om en passende leiebil for ditt leieformål.

Vår langtidsleie av bil

Langtidsleie for lengre eventyr og uforutsette hendelser i hverdagen

Langtidsleie av leiebil fra Sixt kan gi deg verdifull hjelp for eksempel når din egen bil uforutsett må på verksted. Du slipper å tenke på kollektivtransport, og kan fortsette dine daglige gjøremål i en komfortabel og gunstig leiebil fra Sixt. Måneds- eller langtidsleie er også spesielt gunstig når du tenker deg ut på lengre Road trips eller bare ønsker en litt lengre ferie. La ikke tiden stoppe deg fra å kunne se det du selv ønsker på ferieturen, og nyt komforten og enkeltheten med langtidsleie av leiebil fra Sixt.