Bilutleie
Kristiansund Flyplass
Kollaps
Norge // Kristiansund // Kristiansund Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Kristiansund Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Kristiansund Airport
  6517 Kristiansund, Kvernberget NO +47-92290550
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KSU
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 24:00
Lø.08:00 - 16:00
Sø.08:00 - 24:00
Helligdag10:00 - 21:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Kristiansund flyplass (KSU), også kjent som Kristiansund lufthavn Kvernberget, har både innenlandsflygninger, charterflygninger og offshoreflygninger. Sixt bilutleie på Kristiansund flyplass tilbyr et bredt utvalg kjøretøy, både romslige stasjonsvogner og praktiske sedaner. Enten du trenger en bil med 4x4 eller en varebil, har vi disse kategoriene tilgjengelig, og er du på utkikk etter en leiebil med det lille ekstra, har vi også mer eksklusive modeller. Uansett hvilken bilkategori du velger, vil du alltid få en bil innen valgte kategori når du booker leiebil fra Kristiansund flyplass hos Sixt. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at spesifikke modeller avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Reis fra Kristiansund flyplass med en leiebil fra Sixt

På Kristiansund flyplass i Kristiansund finner du Sixt på selve flyplassområdet, så når du lander her, er du allerede like ved vår bilutleiestasjon. Flyplassen ligger også rett utenfor Kristiansund, og det er kun en 10 minutters kjøretur til sentrum. Legger du til et navigasjonssystem når du reserverer en leiebil fra Kristiansund flyplass, blir det enda enklere å finne veien. Du kan også legge ekstra sjåførtillatelse ved behov, samt barneseter dersom du reiser med barn. Vi anbefaler også at du tar en titt på de tilgjengelige forsikringstjenestene. Tredjepartforsikring er inkludert, og du kan velge flere andre forsikringer og oppgraderinger etter eget ønske.

Kristiansund, porten til Atlanterhavet

Kristiansund er en kystby med en rik historie innen fiskeri- og båtindustrien. Et besøk til Norsk klippfiskmuseum ved Nordmøre museum er absolutt å anbefale. Prøv også den tradisjonelle klippfiskretten bacalao på en av de lokale restaurantene for en skikkelig autentisk smak av Nordmøre. Kristiansund ligger ikke langt fra Atlanterhavsveien, en av Norges mest berømte veier, og dersom du skal ta turen sørover, kan du ta denne lille omveien for en virkelig spektakulær reise langs kanten av Atlanterhavet. Med en leiebil fra Kristiansund flyplass er det enklere å oppleve alt det Mørekysten har å by på.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 24:00
Lø.08:00 - 16:00
Sø.08:00 - 24:00
Helligdag10:00 - 21:00

Kontakt

Sixtstasjon Kristiansund Flyplass KSU Kristiansund Airport 6517 Kristiansund, Kvernberget 63.115120, 7.846410 +47-92290550

Sixtstasjon Kristiansund Flyplass KSU

Kristiansund Airport
6517 Kristiansund, Kvernberget
 
Telefon +47-92290550

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service