Bilutleie
Harstad
Kollaps
Norge // Harstad
Endre personlige detaljer

Leiebil i Harstad: Sixt Bilutleie Online

Harstad ligger på Norges største øy Hinnøya hvor du kan oppleve noe av landets fantastiske kystkultur. Ettersom det er begrenset med offentlig transport i dette området, er du straks mye mer fleksibel når du har eget kjøretøy. Du finner blant annet en av Sixt sine filialer for bilutleie på Harstad/Evenes flyplass (EVE). Vi har et utvalg av leiebiler som tilfredsstiller alle reisebehov, nemlig bensingjerrige kompaktbiler, 4x4 som passer bra for kupert terreng, premiummodeller eller minibusser for deg med stort reisefølge. Det er air condition installert i alle modellene våre slik at du alltid kan ha behagelig kupétemperatur, og vi sørger for at alle kundene våre kjører rundt i et godt forsikret kjøretøy.

 
 • Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes

  Sixt Bilutleie
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Harstad?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Harstad og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan finne et vell av tilleggstjenester på nettsidene våre, slik at du kan skreddersy leiebilen etter dine ønsker og behov. Velg for eksempel barnesete til den lille og bluetooth for lovlig bruk av telefonen underveis. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Spør gjerne også våre medarbeidere om hva som er verdt å få med seg i dette området.

Hvorfor du bør skaffe deg leiebil i Harstad

Harstad er en av tre byer i Troms fylke og befinner seg på Norges kanskje flotteste øy, Hinnøya. Stedet og regionen er full av opplevelser. Se det flotte havneområdet der også Hurtigruten legger til kai hver dag, og du kan stoppe ved flere fine rasteplasser mens du beveger deg langs kystlinjen. Kjører du vestover, kommer du til den flotte Kvæfjorden, hvor du kan kjøre over broen til Kvæøya med sine vakre åkre og skogområder. En leiebil i Harstad gjør deg mye mer mobil og sparer deg for mye tid.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service