Bilutleie
Bodø
Kollaps
Norge // Bodø
Endre personlige detaljer

Leiebil Bodø: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til Bodø? Da er det enkelt og ypperlig å bestille en leiebil fra Sixt bilutleie. Du kan hente bilen på Bodø lufthavn BOO eller i sentrum, og du kan bestille akkurat den bilkategorien du ønsker. Du kan velge mellom vanlig sedan, stasjonsvogn, 4x4 og varebiler. Vår store og moderne bilpark har et utvalg kjøretøy i økonomiklassen samt luksusbiler og familiebiler med barneseter, slik at det skal være helt enkelt å bestille en bilkategori som passer dine behov.

 
 • Bodø lufthavn

  Sixt Bilutleie
  Olav V gate
  8004 Bodø

  Ma. - Fr.07:00 - 24:00
  Lø.09:00 - 17:30
  Sø.09:00 - 24:00
  Helligdag09:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Bodø sentrum

  Sixt Bilutleie
  Jordbruksveien 48-50
  8008 Bodø

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30
  Lø.09:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Bodø

Klikk over her for å lese mer om hvilke bilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige hos Sixt bilutleie i Bodø i Nord-Norge. Du kan beregne priser og bestille leiebilen her på nettsiden, og du kan hente den på hvilken av de to utleiestasjonene i Bodø som du selv ønsker. Vi kan alltid garantere at bilkategorien du har bestilt er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell.

Kjøretur i Bodø med Sixt

Bodø er en flott by i Nordland som virkelig må oppleves. Den absolutt enkleste måten å se alt byen har å by på er ved å bestille en leiebil. Du kan enkelt komme deg til denne vakre byen med fly eller med tog til Bodø stasjon. Det er flere interessante severdigheter i byens umiddelbare omgivelser, for eksempel den spennende Saltstraumen, flotte museer som Norsk Luftfartsmuseum og imponerende båtstøanlegg. Men det som er aller mest imponerende med Nordland og resten av Nord-Norge, er den utrolig flotte naturen, som du kan oppleve komfortabelt og enkelt ved å bestille en leiebil fra Sixt. Du kan se spennende kystnatur med verneverdige bygninger og det spennende Nyholmen skandse. Vi vil også anbefale en kjøretøy til Kjerringøy, halvøyen som har en rekke gamle handelsbygninger og som tiltrekker seg et stort antall campingturister om sommeren. Det er også flott å gå en tur på Rønvikfjellet hvor man får en fantastisk utsikt, kanskje også med opplevelser som midnattssol eller nordlys i bakgrunnen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service