Beregn priser

Billig leiebil for de økonomiske

Spar penger ved å leie en økonomibil fra Sixt

Har du et stramt reisebudsjett, vil du gjøre leiebilutgiftene på forretningsreisen til en minimal utgiftspost eller er du bare ute etter en billig leiebil for familieferien i Norge, da kan du nyte godt av de mange alternativene som Sixt tilbyr i økonomiklassen. Enten du har bruk for en tradisjonell sedan med god plass for et par eller kjernefamilien, eller du ønsker litt større benplass med en av våre stasjonsvogner, vil Sixt hjelpe deg å finne en billig leiebil som passer for dine reiseplaner. Til tross for de gunstige prisene er du likevel garantert en topp moderne leiebil fra verdensledende bilprodusenter som Volkswagen, Ford og Volvo.

Ford Ka

Ford Ka
Acriss Code: EBMR
Seter4
GirkasseManuell
Dører2
Kofferter1
Air conditionJa
Minimum alder19 år

Volkswagen Polo

VW Polo
Acriss Code: CCMR
Seter5
GirkasseManuell
Dører5
Kofferter1
Air conditionJa
Minimum alder19 år

Volkswagen Golf

VW Golf
Acriss Code: CDMR
Seter5
GirkasseManuell
Dører4
Kofferter1
Air conditionJa
Minimum alder19 år

Kvalitet til en billig penge

De praktiske og rimelige leiebilene i økonomiklassen er ofte de mest populære blant våre reisende grunnet den uslåelige kombinasjonen av gunstig pris og kvalitet. Alle våre biler kan enkelt forhåndsbestilles på våre nettsider eller per telefon hos våre serviceinnstilte medarbeidere. Har du behov for tilleggsutstyr og -tjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete for minstemann, kan dette reserveres for et mindre ekstrabeløp.

Erfaring gir trygghet

Med en billig leiebil i økonomiklassen er du sikret en trygg og komfortabel kjøreopplevelse uten å måtte bruke hele reisebudsjettet på transportutgifter. Nyt opplevelsen av å kjøre i stil med en av våre rimelige leiebiler som tar deg og ditt reisefølge enkelt og praktisk til ditt bestemmelsessted. Vår lange erfaring i bransjen sørger for at du kan dra nytte av vår lokalkunnskap om våre mange lokasjoner og selvsagt også besvare eventuelle tekniske spørsmål om ditt foretrukne kjøretøy eller vilkår i leiebilavtalen. Få det beste ut av ditt leiebileventyr ved å velge en billig leiebil fra Sixt i økonomiklassen!