Bilutleie
Sarpsborg
Kollaps
Norge // Sarpsborg
Endre personlige detaljer

Leiebil i Sarpsborg: Sixt Bilutleie

Sixt bilutleie i Sarpsborg tilbyr leiebiltjenester for både fastboende og tilreisende, og har bilmodeller i mange prisklasser og med ulike utstyrspakker. Om du trenger leiebil i Sarpsborg for en dag mens din egen er på verksted, eller om du er på firmareise eller reiser som turist, kan du finne en bil som er tilpasset dine behov. Vi har både varebiler, stasjonsvogner og minibusser i tillegg til luksusbiler av forskjellige modeller hvis du skal representere bedriften. For optimal tilpasning tilbyr vi tilleggstjenester som GPS samt egen sjåfør, for å nevne noen.

 
 • Sarpsborg sentrum

  Sixt Bilutleie
  Johan Gundersens vei 2
  1711 Sarpsborg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebil i Sarpsborg

Leiebil i Sarpsborg

For å bestille leiebil i Sarpsborg, kan du benytte vår nettbaserte bestillingsfunksjon, der du kan sjekke hvilke bilmodeller som er tilgjengelige samt hvilke utstyrspakker og tilleggstjenester som finnes. Ved å bestille på Internett får du gode priser, og du sparer tid når du skal hente bilen fra utleiekontoret. I Sarpsborg finner du oss i sentrum. Hold musepekeren over bildene hvis du vil ha mer informasjon om våre tjenester fra vår bilutleie i Sarpsborg.

Opplev Østlandet med Sixt

Sarpsborg er en av de største byene i Norge, og har mye spennende historie og kulturliv. Hvis du vil få med deg det beste som byen og omegn har å by på, kan du leie en bil fra Sixt som du har til din disposisjon i hele leieperioden. Sarpsborg ligger i Østfold fylke, med kort avstand til både hovedstaden Oslo og grensen til Sverige. Den såkalte Oldtidsruta gir deg muligheten til å reise med bil og utforske et av de største gravfeltene i Norge samt helleristninger fra oldtiden. For flere kulturopplevelser kan du besøke Storedal Kunstmuseum eller Borgarsyssel Museum, eller du kan oppleve aktiviteter med barna på Eventyrfabrikken noen kilometer utenfor byen. Om du vil se en av de vakreste hovedgårdene i landet, kan du avlegge Hafslund Hovedgård en visitt. Og når du først er ute på kjøretur, vil du garantert ha glede av et stopp på Greåker fort hvor utsikten er virkelig flott!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service