Bilutleie
Bergen Flesland Flyplass
Kollaps
Norge // Bergen // Bergen lufthavn, Flesland
Endre personlige detaljer

Leiebil Bergen lufthavn, Flesland (BGO) : Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Flyplassvegen 555
  5258 Bergen NO +47-98205852
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BGO
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00
 
 Innlevering 24 timer i døgnet

Sixt bilutleie på Bergens lufthavn Flesland

Sixt bilutleie på Bergen lufthavn Flesland har et stort tilbud av leiebiler som dekker mange ulike behov. Vi har et utvalg leiebiler i klassen økonomi i kategoriene minibuss, stasjonsvogn, 4x4 eller varebil, og innenfor disse kategoriene har vi et utvalg bilmodeller tilgjengelig. Alt etter hva du skal bruke leiebilen til, kan du bestille en rekke tilleggstjenester som barneseter, GPS, ubegrenset kjørelengde og ekstra forsikring. Fly and drive med en leiebil fra Flesland flyplass gjør det enkelt å komme seg rundt i Bergen.

Finn ut hva våre kunder sier om oss!Hvordan leie bil på Flesland

Når du ankommer Bergen lufthavn Flesland med fly, finner du Sixt bilutleie på BGO ved å følge skiltene til vårt utleiekontor. Har du forhåndsbestilt bilen du ønsker, henter du enkelt leiebilen din fra Bergen lufthavn Flesland ved ankomst, og du kan levere den igjen hele døgnet etter avtale. Når du har hentet bilen, er det en rask 30 minutters kjøretur fra flyplassen til sentrum.

Hva du kan gjøre med en leiebil på Vestlandet

Bergen er en av Norges mest attraktive bydestinasjoner, og er en by med et rikholdig kulturtilbud. Samtidskunst, krigshistorie, musikkopplevelser, sjøfartsmuseer samt fiske- og kystkultur er blant tilbudene du kan finne innenfor en radius av noen få kilometer fra sentrum. Hvis du vil kombinere kultur og norske tradisjoner med å oppleve storslått vestlandsnatur, vil du ha god nytte av en leiebil som gjør transporten enkel i denne vakre Hordalandskommunen. Når du har sett fisketorget og Bryggen i sentrum, er det vel verdt å ta en kjøretur rundt i regionen og omland og Strilelandet. Sjøen, fjellene, fjordene og landskapet kan nytes på en tørr og komfortabel måte når du reiser med leiebil fra Bergen lufthavn Flesland. Samtidig kommer du deg lett fra den ene bydelen til den andre i Bergen når det passer for deg - fra Flesland og Ytrebygda i sørvest, via Fyllingsdalen til Laksevåg, eller gjennom bydelen Fana til Arna mot nordøst.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 24:00
Helligdag07:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Bergen Flesland Flyplass BGO Flyplassvegen 555 5258 Bergen 60.287694, 5.232008 +47-98205852

Sixtstasjon Bergen Flesland Flyplass BGO

Flyplassvegen 555
5258 Bergen
 
Telefon +47-98205852

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Din vei til SIXT:

Din vei til SIXT: Du finner ditt SIXTkontor i leibilområdet på flyplassen. Etter ankomst med innlands flyvning, gå til venstre mot midtinngangen. Du finner ditt SIXTkontor på siden som ligger nærmest utgangen.


Med bil:

Fra Bergen på Rv555, bytt til RV 557 ved Knappetunnelen. Etter tunnelen kjører du rett frem gjennom de neste 3 rundkjøringene, ta av til høyre i 4. rundkjøring. Kjør deretter rett frem og følg skilting til flyplassen og leibil området.


Offentlig transport:

Via flybussen: Bussen går fra Bryggn Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og stopper ved Bergen Airport Flesland. Alternativ 2 er Bybanen som går fra Bergen sentrum til Bergen Airport Flesland. Bergen Aiport Flesland er siste stopp.


SIXT parkering:

Du finner SIXT parkeringen på området P2 i parkeringshuset. For å komme dit bruker du utgangen som er lengst borte på venstre siden i ankomsthallen. Gå til venstre og rundt hjørnet, fortsett videre på gangstien som fører til parkeringshus. Din SIXTbil står parkert i første etasje, følg skilting mot leiebilparkering når du går inn i parkeringshuset.


Retur av bil:

Vennligst parker din SIXT leiebil på en våres parkeringsplasser på området P2 i parkeringshuset. Bilnøkkelen leveres i nøkkelboksen som befiner seg ved SIXT skranken i ankomsthallen. Skulle flyplassen være stengt, kan du ringe til Securitas (telefonnummer står på inngangsdøra).


Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig.

Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.

Retur etter stengetid mulig.

Vennligst parker din SIXT leiebil på en våres parkeringsplasser på området P2 i parkeringshuset. Bilnøkkelen leveres i nøkkelboksen som befiner seg ved SIXT skranken i ankomsthallen. Skulle flyplassen være stengt, kan du ringe til Securitas (telefonnummer står på inngangsdøra).

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler
 • Innlevering 24 timer i døgnet

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service