Bilutleie i Berg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Berg

Leiebil i Berg: Sixt bilutleie

Leiebil i Berg: Sixt bilutleie

Det er svært enkelt å bestille en leiebil dersom du befinner deg i nærheten av Berg i Halden, helt øst i Norge. Der finner du en Sixt-stasjon for bilutleie som tilbyr en stor og moderne bilpark med en rekke bilkategorier, for eksempel stasjonsvogn, 4x4 og varebiler i ulike klasser. Dersom du ønsker en luksusbil til forretningsreisen, en stasjonsvogn i økonomiklassen til familieferien eller en lastebil til flytting, er det mulig å få det ved å bestille leiebil i Berg via Sixt.
Leiebiltjenester fra Sixt i Berg

Leiebiltjenester fra Sixt i Berg

Klikk over her for å lese mer om bilkategoriene og leiebiltjenestene som er tilgjengelig i Berg. Der ser du også åpningstider og adresse, i tillegg til at du kan beregne prisene på bilkategorien du ønsker. Her kan du også bestille ekstratjenester som barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at du får den bilkategorien du ønsker deg ved bestilling, men vi kan ikke garantere en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Berg med Sixt

Kjøretur i Berg med Sixt

Berg er en by og kommune i Østfold %u2013 et typisk landbruksområde som er flott å oppleve fra din egen komfortable leiebil. Man kan komme seg til Halden med tog, men den aller enkleste løsningen for å oppleve området er å benytte seg av Sixt bilutleie. Moss lufthavn Rygge er også tilgjengelig like i nærheten. Dersom du er på ferie i området, er det svært mange steder du kan se ved å ha et kjøretøy til fri disposisjon. Den aller mest kjente attraksjonen i Haldensområdet er Fredriksten festning. Det finnes også flere museer og herregårder som er flotte besøksområder for turister. Man kan også ta turen over Svinesundsbroen fra Norge og legge en snarvisitt innom Sverige. Da er det ypperlig dersom leiebilen også har plass til det man ønsker å handle på den svenske siden av grensen.
Show more
Greit å vite når du leier i Berg
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Berg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Berg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Berg. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Berg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Berg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Berg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Berg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Berg

Vis mer