Bilutleie i Narvik

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Narvik

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Harstad/Narvik Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Narvik

Leiebil i Narvik

Leiebil i Narvik

Enten du reiser med tog eller fly, kan du komme deg enkelt fram i regionen med en leiebil i Narvik. Sixt bilutleie tilbyr en rekke bilmodeller i flere prisklasser, hvor du kan velge mellom alt fra 4x4 og varebiler, til minibusser og stasjonsvogner. For firmaer har vi gode leieavtaler for forretningsreisende, og vi har gode løsninger hvis du trenger en reservebil når din egen er på verksted eller vil kjøre en dagstur for å bli kjent i området. Alle våre bilmodeller byttes ut hver sjette måned, slik at du alltid har en fullforsikret leiebil med høy standard og fri kjørelengde.For å få vite mer om hva vi kan tilby av leiebiler i Narvik i Norge, kan du holde musepekeren over bildene våre. Ved å bruke vår nettbaserte bestillingsfunksjon for å forhåndsbestille bilmodellen du ønsker på stedet før avreise, vil du kunne sjekke tilgjengeligheten og be om tilleggstjenester som GPS eller barneseter. Du sparer penger og tid, ettersom bilen allerede står klar for deg ved ankomst på et av våre utleiekontorer, som for eksempel ved Narvik lufthavn Framnes eller på Narvik stasjon.
Opplev Nord-Norge med Sixt

Opplev Nord-Norge med Sixt

Narvik er den tredje største byen og kommunen i fylket Nordland i Nord-Norge, og ettersom byen er et distribusjonssentrum for mange handelsvarer via tog og båt, er dette en viktig forretningsarena. Enten du er forretningsreisende eller turist, er dette en flott destinasjon dersom du vil oppleve fantastisk natur. Det kulturelle og historiske tilbudet er også stort, og ved å leie en bil fra Sixt bilutleie i Narvik, står du fritt til å få med deg så mange opplevelser som mulig underveis. Få med deg verdens nordligste dyrepark, Polar Park, eller bli med på nordlysjakt i Beisfjordfjellene. Narvik er også et yndet reisemål for fjellklatrere, og dersom du er interessert i krigshistorie, bør du avlegge et besøk på krigsmuseet eller kjøre innom monumentene på Krigshistorisk Landskap, som ligger mellom Narvik og Bardufoss.
Show more
Greit å vite når du leier i Narvik
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Narvik?
For å leie en bil med SIXT ved Narvik må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Narvik.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Narvik?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Narvik. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 313 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Narvik

Hva trenger jeg for å leie en bil i Narvik?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Narvik?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Narvik?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Narvik

Vis mer