Bilutleie i Leknes

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Leknes

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Leknes Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Leknes

Leiebil i Leknes

Leiebil i Leknes

Når du leier en bil fra Sixt bilutleie i Leknes, har du et praktisk og enkelt transportalternativ som kan ta deg rundt i Leknes i Lofoten. Enten du er fastboende og har behov for varetransport, eller om du er tilreisende og ønsker å oppleve regionen, kan vi tilby mange ulike bilmodeller av høy standard. Du kan velge mellom alt fra biler i økonomiklassen og 4x4 til varebiler og minibusser. I tillegg kan du be om tilleggstjenester og ekstrautstyr ved bestilling, som for eksempel GPS eller barneseter. Alle våre kjøretøy er fullforsikret og har ubegrenset kjørelengde.
Leiebil i Leknes

Leiebil i Leknes

Ved å holde musepekeren over bildene, kan du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Leknes i Norge. Alle våre leiebiler i Leknes kan enkelt forhåndsbestilles via vår online bestillingsfunksjon. Dermed vil du få en god pris og spare tid ved ankomst. Bilen din kan du hente på Leknes lufthavn. Ved å gå inn på Internett kan du også sjekke tilgjengeligheten for ønsket bilmodell på den valgte destinasjonen, og du kan finne ut hvilke tilleggstjenester du kan bestille til leiebilen du ønsker i Leknes.
Opplev vakre Lofoten med Sixt

Opplev vakre Lofoten med Sixt

Lofoten er spesielt kjent for sin dramatiske og storslagne natur, Lofotfisket, den særegne kystkulturen og overnatting i rorbuer. Leknes er en yndet reisedestinasjon nord i Norge. Om du vil oppleve nordlyset, bør du besøke dette stedet under vinterhalvåret. Om sommeren tilbyr Lofoten midnattssol og spektakulære naturopplevelser. Med leiebil i Leknes fra Sixt kan du enkelt komme deg fra sted til sted for å oppleve denne vakre Lofot-destinasjonen i ditt egne tempo. Om du virkelig vil benytte leiebilen fullt ut, kan det anbefales å kjøre Nasjonal turistveg E10, som ligger i nærheten av flyplassen. Veien strekker seg 230 km gjennom Lofoten, fra Raftsundet i nord til Å i sør. Underveis kan du oppleve et mangfold av naturopplevelser, kulturelle severdigheter og et enormt tilbud av friluftsaktiviteter, for eksempel de hvite strendene på Haukland, Glasshytta på Vikten, eller en gastronomisk fornøyelse på en av de mange fiskerestaurantene i regionen. Eller hvorfor ikke spille golf i midnattssol på Greenfee Lofoten Golf Links?
Show more
Greit å vite når du leier i Leknes
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Leknes?
For å leie en bil med SIXT ved Leknes må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Leknes.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Leknes?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Leknes. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 37 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Leknes

Hva trenger jeg for å leie en bil i Leknes?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Leknes?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Leknes?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Leknes

Vis mer