Bilutleie i Halden

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Halden

Hvordan skaffe leiebil i Halden?

Hvordan skaffe leiebil i Halden?

Halden befinner seg så nær grensen mellom Norge og Sverige som du kan komme, og Sixt har selvsagt en stasjon for bilutleie plassert like ved hovedveien, slik at du lett kommer deg videre til din destinasjon. Vi har en bilpark med kjøretøy som oppgraderes flere ganger årlig, og det er ofte penger å spare med våre gunstige priser. Fra vårt utvalg kan vi by på sedaner og stasjonsvogner til praktisk bruk, kraftige 4x4, minibusser eller premiummodeller for deg som vil ha noe ekstra godt. Det kommer flere praktiske forsikringer med alle leiebilene våre, og air condition gir deg god temperatur i bilkupéen når du kjører rundt med leiebilen i Halden.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Halden og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan bestille ekstra forsikring for leiebilen din til en billig penge, og bluetooth kommer godt med for en travel sjåfør. Du kan også bestille barnesete så minstemann kan sitte trygt, og trenger du reisetips i denne delen av Norge, kan du spørre våre vennlige medarbeidere. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplevelser du kan få med deg med leiebil i Halden

Opplevelser du kan få med deg med leiebil i Halden

Halden har flere fine båthavner der cruisere og yachter ligger fortøyd, og spesielt i helgene er det mange som tar fartøyet sitt gjennom Svinesund for en båttur ut på sjøen. Ut mot kysten er det også mange øyer av forskjellige størrelser som du kan ta nærmere i øyesyn, mens det lenger inn i landet ligger flere innsjøer med rasteplasser like ved bredden. Kom deg også over til svenskegrensen for billig handel, mens en dagstur til Norges hovedstad Oslo blir fullt mulig med Sixt bilutleie i Halden.
Show more
Greit å vite når du leier i Halden
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Halden.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Halden?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Halden. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Halden?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Halden

Kan jeg bestille en langtidsleie i Halden?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Halden?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Halden

Vis mer