Bilutleie i Tromsø

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Tromsø

Leiebil i Tromsø: Sixt bilutleie

Leiebil i Tromsø: Sixt bilutleie

Tromsø er en historisk og nydelig by i Troms kommune i Nord-Norge som virkelig er verdt et besøk. Når du reiser til Tromsø, ankommer du trolig med fly på Tromsø lufthavn, og den aller enkleste måten å komme seg rundt på er at du bestiller en leiebil fra Sixt bilutleie. Da kan du velge blant det store og moderne utvalget innen kjøretøy hos Sixt. Ønsker du en personbil, stasjonsvogn, 4x4 eller en varebil? Da kan du bestille en ønsket bilkategori i Tromsø, og velge blant både luksusbiler og biler i økonomiklassen.
Leiebiltjenester fra Sixt i Tromsø

Leiebiltjenester fra Sixt i Tromsø

Over her finner du all informasjon du måtte trenge om bilkategorier og leiebiltjenester når du skal bestille en leiebil fra Sixt bilutleie i Tromsø. Her ser du adressen til stasjonen og åpningstider, og du kan beregne priser på den leiebilen du ønsker. Her kan du også bestille leiebilen på Internett, og du kan legge til tilleggstjenester og -utstyr som ekstra sjåfør, ubegrenset kjørelengde og barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at du får en bil i den kategorien du ønsker, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Tromsø med Sixt

Kjøretur i Tromsø med Sixt

Skal du besøke Tromsø, byen som også kalles «Nordens Paris»? Byen lever virkelig opp til navnet sitt, og du kan se alle severdighetene i området og komme deg enkelt rundt med en leiebil i Tromsø. I sentrum av byen finnes det en blanding av en lang rekke historiske trehus og moderne arkitektur, noe som gjør det til et herlig, fargerikt sentrum. Hva med å besøke Tromsø Domkirke, som er Norges eneste domkirke i tre? Eller Skansen, som er byens eldste hus? Eller kanskje Polarmuseet, som er i en gammel trebrygge? Når du kjører leiebil i Tromsø, kan du også se severdigheter utenfor sentrum, som for eksempel Ishavskatedralen, Tromsø Museum, stranda Telegrafbukta, eller Lyngsalpan, som er Norges mest spennende og villeste fjellområder. I Troms fylke kan du også reise til Harstad og Finnsnes, eller reise på havfiske langs kysten. Kun fantasien setter grensene for alle mulighetene du har når du leier bil i Tromsø.
Show more
Greit å vite når du leier i Tromsø
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tromsø?
For å leie en bil med SIXT ved Tromsø må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tromsø.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tromsø?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tromsø. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 223 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Tromsø

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tromsø?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tromsø?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tromsø?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tromsø

Vis mer