Bilutleie i Båtsfjord

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Båtsfjord

Leiebil i Båtsfjord: Sixt bilutleie

Leiebil i Båtsfjord: Sixt bilutleie

Sixt tilbyr bilutleie i Båtsfjord til alle som vil oppleve alt Finnmark og Nord-Norge har å by på. Du kan selv velge hvilken bilkategori du ønsker, uansett om du er på jakt etter en stasjonsvogn i økonomiklassen, en luksus-bil, en 4x4 SUV eller en varebil. Uansett om du er i Båtsfjord på forretningsreise, på ferie eller er fastboende og trenger en ekstra bil, kan du finne akkurat det du ønsker i det store utvalget av kjøretøy hos Sixt bilutleie i Båtsfjord.
Leiebiltjenester fra Sixt i Båtsfjord

Leiebiltjenester fra Sixt i Båtsfjord

Les mer om bilkategoriene og leiebiltjenestene vi har tilgjengelige ved utleiestasjonen over her. Du kan velge om du ønsker en personbil eller en varebil, og når du ønsker å leie bilen. Når du klikker deg videre, får du en prisberegning og har mulighet til å velge ekstratjenester, som for eksempel barnesete i bilen. Vi kan alltid garantere at den bilkategorien du ønsker er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Båtsfjord med Sixt

Kjøretur i Båtsfjord med Sixt

Den enkleste måten å komme seg til denne flotte kommunen i Nord-Norge er å kjøre via Ishavsveien. Da er det svært nyttig med en leiebil dersom du ønsker å utforske de vakre omgivelsene. Du kan også fly til Båtsfjord lufthavn med Widerøe, eller ta Hurtigruten som er innom to ganger om dagen. Når du har hentet din leiebil i Båtsfjord, er det mange severdigheter du kan oppleve. Den aller største attraksjonen er de fraflyttede fiskeværene som har blitt gjort til turistattraksjoner. Du kan blant annet besøke Hamna på Veidnesodden eller Nordfjord i Syltefjorden, som begge er mulig å komme seg til med en leiebil fra Sixt. Der finner du overnattingsmuligheter og restauranter med en autentisk nordnorsk atmosfære. Naturen i Finnmark er også velkjent for sin særegenhet. I Båtsfjord er det flere tusen ringformede formasjoner i landskapet som ble dannet av isen, og som virkelig er en opplevelse for alle som er interessert i geologi.
Show more
Greit å vite når du leier i Båtsfjord
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Båtsfjord.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Båtsfjord?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Båtsfjord. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Båtsfjord?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Båtsfjord

Kan jeg bestille en langtidsleie i Båtsfjord?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Båtsfjord?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Båtsfjord

Vis mer