Bilutleie i Mosjøen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Mosjøen

Hvordan skaffe leiebil i Mosjøen?

Hvordan skaffe leiebil i Mosjøen?

Mosjøen ligger så midt i det langstrakte Norge som du kan komme, og stedet er et godt startpunkt for å se Helgelandskysten som tiltrekker seg mange skuelystne hvert år. Med leiebil fra Mosjøen kan du utforske områdets mange turmuligheter, ettersom dette er et svært fjellrikt område. En rask kjøretur vestover fra Mosjøen ligger Sandnessjøen og fjellformasjonen De Syv Søstre, som byr på mange opplevelser. Hos Sixt bilutleie i Mosjøen kan du velge blant kategorier som sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, økonomibiler til rimelige priser, 4x4 for kupert terreng, premiumbiler for ekstra kjørekomfort eller minibusser så det ikke blir plassmangel.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Mosjøen lufthavn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir alle våre kunder flere forsikringer inkludert i leiebilavtalen, slik at du slipper uønskede utgifter, og air condition blir alltid hyppig brukt av våre kunder. Tilleggsgoder som ekstra sjåfør og navigasjonssystem for enklere fremkommelighet, er alltid lett å skaffe seg når du foretar bestillingen din over nettet eller telefon. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Mosjøen

Hva du kan oppleve med leiebil i Mosjøen

Nordland er Norges nest største fylke og er full av vakker natur som du kan oppleve med leiebil fra Mosjøen. Mot øst ligger den store innsjøen Røssvatn som byr på mange oppdagelsesturer og fiskemuligheter, og derfra har du også flott utsyn mot Okstindane, som er det høyeste fjellmassivet i Nord-Norge. Mosjøen er en by av beskjeden størrelse, og befolkningen her har en tilbakelent livsstil som du kan oppleve på en koselig kafé eller et spisested i sentrum. Sixt bilutleie i Mosjøen ønsker deg en trygg og spennende leiebilopplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier i Mosjøen
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mosjøen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mosjøen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mosjøen. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Mosjøen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Mosjøen

Kan jeg bestille en langtidsleie i Mosjøen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mosjøen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mosjøen

Vis mer