Bilutleie i Sagvåg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Sagvåg

Leiebil i Sagvåg: Sixt bilutleie

Leiebil i Sagvåg: Sixt bilutleie

Lander du på Stord flyplass og trenger en leiebil i Sagvåg? Da er Sixt bilutleie et godt alternativ. Du kan velge mellom et stort utvalg kjøretøy, slik at du finner en leiebil som passer dine behov. Skal du til Stord på forretningsreise? Da kan du leie en personbil i luksusklassen. Skal du på familieferie? Da kan du leie en stor stasjonsvogn med ekstra barnesete. Skal du flytte og behøver en stor bil? Da kan du leie en varebil i økonomiklasse. Du får også 4x4 og lastebil som leiebil i Sagvåg.
Leiebiltjenester fra Sixt i Sagvåg

Leiebiltjenester fra Sixt i Sagvåg

Du finner all informasjon om Sixt bilutleie i Sagvåg over her. Du kan se hvilke bilkategorier som er tilgjengelige på utleiestasjonen samt åpningstider, og du kan beregne priser på den leiebilen du ønsker. Du kan også bestille leiebil og velge leiebiltjenester som ubegrenset kjørelengde, forsikring og utstyr som barnesete. Vi garanterer alltid at du får leiebil i den kategorien du velger, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Sagvåg med Sixt

Kjøretur i Sagvåg med Sixt

Sagvåg er et tettsted i Stord kommune i Hordaland, helt vest i Norge. Stord er både en by og en øy, og i Sagvåg ligger Stord flyplass, Sørstokken. Du kan fly fra flere destinasjoner i Norge og i utlandet og lande på Stord. Da er den aller beste måten å oppleve området på at du leier en bil i Sagvåg. På den måten kan du kjøre blant de mange øyene i kommunen og se den flotte naturen. Hordaland er kjent for sin fantastiske, varierte og storslåtte natur som best oppleves med komforten fra en egen bil. Vi kan også anbefale å gå på brevandring på Folgefonna eller Hardangerjøkulen, besøke Gruvemuseet på Litlabø, se det flotte Baroniet i Rosendal, eller besøke tettstedet Leirvik, hvor man enkelt kan ta båt til andre steder på Vestlandet. Med en Sixt leiebil i Sagvåg kan du enkelt reise rundt og oppleve Hordalands beste attraksjoner.
Show more
Greit å vite når du leier i Sagvåg
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sagvåg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sagvåg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sagvåg. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Sagvåg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Sagvåg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sagvåg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sagvåg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Sagvåg

Vis mer