Bilutleie i Ski

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Ski

Leiebiltjenester fra Sixt i Ski

Leiebiltjenester fra Sixt i Ski

Når du befinner deg i Østfold, kan det være praktisk med en leiebil fra Sixt bilutleie i Ski. Vi tilbyr biler i alt fra økonomiklassen til luksusklassen. Hva med en Volvo V60 eller kanskje passer det deg bedre med en Mercedes Benz eller lignende? Selv om vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, har vi mange valgmuligheter innenfor de ulike kategoriene. Leiebilen kan også tilpasses dine behov med ekstratjenester som GPS eller barnesete. Enten du er i kommunen på forretningsreise eller er fastboende og har behov for en ekstra bil, vil du finne løsninger via Sixt bilutleie i Ski. Alle våre leiebiltjenester kan bestilles via våre nettsider, og du finner mer informasjon om hvilke leiebiler vi kan tilby i Ski i sørøst-Norge ved å bevege musepekeren over bildene. Med forhåndsbestilling og betaling via internett, vil leiebilen stå klar til deg i henhold til avtale når du kommer for å hente bilen ved vårt utleiekontor. Vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell, men gir deg alltid en leiebil i Ski innenfor ønsket kategori og med de tilleggstjenester som du har bestilt. Ta gjerne kontakt med våre medarbeidere for mer informasjon.
Oppdag Østlandet med leiebil fra Ski

Oppdag Østlandet med leiebil fra Ski

Ski kommune ligger en kort tur sør for Oslo, og med leiebil fra Sixt har du både hovedstaden og østlandsområdet innenfor rekkevidde. En god transportmåte er å benytte seg av en leiebil i Ski, ettersom det kan være noen kilometer mellom de ulike attraksjonene. Det er også enkelt å benytte leiebilen til å ta seg inn til Norges hovedstad, eller sørover mot de nærliggende byene Moss og Halden eller kanskje østover mot svenskegrensen. Om du besøker Ski med barn, bør du kjøre til nærmeste fornøyelsespark, nemlig Tusenfryd. Sommerstid er det også en rekke tjern og ferskvann som byr på hyggelige og naturskjønne opplevelser. For blåturen eller kollegafesten kan det være et godt alternativ å kjøre til Perfect Escape, som byr på adrenalinfylte opplevelser for både store og små.
Show more
Greit å vite når du leier i Ski
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ski.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ski?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ski. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Ski?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Ski

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ski?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ski?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ski

Vis mer