Bilutleie i Farsund

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Farsund

Leiebil i Farsund: Sixt bilutleie

Leiebil i Farsund: Sixt bilutleie

Farsund er en herlig perle av en by i Sør-Norge som virkelig bør oppleves. Du kan helt enkelt bestille leiebil fra Sixt bilutleie og se alt området har å by på fra komforten av en egen leiebil. Hos oss har du et godt utvalg av en rekke ulike bilkategorier, som personbil og stasjonsvogn, slik at du får et kjøretøy som passer til ditt spesifikke transportbehov.
Leiebiltjenester fra Sixt i Farsund

Leiebiltjenester fra Sixt i Farsund

Dersom du klikker over her, kan du se hvilke kjøretøy som er tilgjengelige for deg i Farsund. Du kan også bestille leiebil på nettet, der du enkelt kan velge land, by, stasjon og tidspunkt for leieperioden. Dermed kan du også beregne priser og bestille ekstratjenester, som for eksempel ekstra sjåfør eller tilbehør som barnesete eller GPS. Vi kan alltid garantere at den bilkategorien du har valgt, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Farsund med Sixt

Kjøretur i Farsund med Sixt

Farsund ligger fint til mellom Lyngdal og Kvinesdal i Vest-Agder helt sør i Norge. Området består av halvøyer, øyer og fjorder som et virkelig kystsamfunn som må oppleves. Den enkleste måten å komme seg rundt på er å bestille en leiebil fra Sixt, som har en stasjon i sentrum som kan brukes som base for turen din rundt på Sørlandet. Kommunen er forbundet med fylkesveier og europaveier, men man kan også komme seg til Farsund ved å fly til Farsund lufthavn, Lista. En attraksjon som er verdt å få med seg, er Nordberg fort på Lista, som man enkelt kan komme til med en leiebil fra Sixt. Dette er et museum og kulturminne fra andre verdenskrig. Selve byen er også en flott opplevelse, med sin tette trehusbebyggelse langs kysten og herlige, klassiske handelsområder som viser tilbake til en svunnen tid. Med Sixt bilutleie i Farsund kan du også enkelt komme deg til de omkringliggende områdene, som Kvinesdal, Mandal og Kristiansand.
Show more
Greit å vite når du leier i Farsund
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Farsund.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Farsund?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Farsund. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Farsund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Farsund

Kan jeg bestille en langtidsleie i Farsund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Farsund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Farsund

Vis mer