Bilutleie i Grimstad

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Grimstad

Leiebil i Grimstad: Sixt bilutleie

Leiebil i Grimstad: Sixt bilutleie

Grimstad er en koselig liten by på Sørlandet som er et flott sted å besøke. Dersom du har lyst til å oppleve byen og området rundt i Sør-Norge, er det enkelt og komfortabelt å bestille leiebil i Grimstad fra Sixt bilutleie. Du kan velge kjøretøy fra et utvalg ulike kategorier, som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og lastebil, slik at du kan finne den bilen som passer deg best, uansett om du er på ferie, forretningsreise eller helt enkelt har behov for en ekstra bil.
Leiebiltjenester fra Sixt i Grimstad

Leiebiltjenester fra Sixt i Grimstad

Klikk gjerne på bildene over for å lese mer om Sixt-stasjonene for bilutleie i Grimstad. Der står det hvilke bilkategorier du kan velge og åpningstider for stasjonen, og du kan beregne priser for den perioden du trenger leiebil. Du kan klikke deg videre og velge mellom en rekke ekstratjenester som forsikring, ekstra sjåfør eller tilbehør som GPS og barnesete. Vi kan alltid garantere for at den valgte bilkategorien er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Grimstad med Sixt

Kjøretur i Grimstad med Sixt

Det er helt perfekt å bestille leiebil i Grimstad for å oppleve det denne Sørlandsperlen har å by på. Byen er kjent for å være det stedet med mest soldager i året i hele Norge, og den er på sitt flotteste om sommeren. Det er nydelig kyst- og skjærgårdsnatur med øyer og holmer, og et yrende båtliv. I selve byen kan du gå på herlige restauranter, fiske eller få kulturopplevelser som festivaler eller teater. Du kan også hente leiebilen din i Grimstad sentrum og ha byen som base for å se resten av Sørlandet. Det er blant annet kort avstand fra Grimstad i Aust-Agder til Kristiansand i Vest-Agder, der du også finner Kristiansand lufthavn, Kjevik. Når du bestiller en leiebil i Grimstad fra Sixt, blir det svært korte avstander mellom de beste attraksjonene sør i Norge.
Show more
Greit å vite når du leier i Grimstad
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Grimstad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Grimstad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Grimstad. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Grimstad?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Grimstad

Kan jeg bestille en langtidsleie i Grimstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Grimstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Grimstad

Vis mer