Bilutleie i Ålesund

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Ålesund

Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Når du lander på Ålesund lufthavn Vigra, er det enkelt å leie bil gjennom Sixt bilutleie. Vi har et stort utvalg av kjøretøy av ulike modeller, slik at du kan finne den leiebilen som passer deg best. Du kan velge blant bilkategorier som økonomi, stasjonsvogn, 4x4 eller større kjøretøy som varebiler. Den største Sixt-stasjonen for bilutleie i Ålesund er ved flyplassen, slik at du kan oppleve alt byen har å by på med på en komfortabel måte i din egen leiebil.
Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Leiebiltjenester fra Sixt i Ålesund

Les mer om våre leiebilkategorier og leiebiltjenester ved å klikke over her. Her kan du finne ut hvilke leiebiler som er tilgjengelige i Ålesund, og hvilke Sixt-stasjoner leiebilen din kan hentes på. Vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell, men vi kan garantere at du får den bilkategorien du ønsker. Ved å velge Sixt bilutleie her, kan du bestille leiebil over Internett og velge mellom en rekke ekstratjenester, som for eksempel barnesete eller GPS.
Kjøretur i Ålesund med Sixt

Kjøretur i Ålesund med Sixt

Det er perfekt å bruke en leiebil i Ålesund som fremkomstmiddel. Den flotte byen ligger spredt utover flere øyer i Møre og Romsdal, og det er absolutt enklest med bil når man ønsker å se alle attraksjonene. Byen kalles Jugendstilbyen på grunn av den særegne jugendstilen i arkitekturen, med høye tårn og spennende ornamenter. Byen har også mange gode spisesteder, med alt fra små, koselige kafeer til store, eksklusive restauranter. Men det er mye annet som kan oppleves når man har leiebil i Ålesund. Du kan bruke Ålesund som startpunkt når du skal oppleve noen av de flotteste attraksjonene i Norge, for eksempel Geirangerfjorden, Sunnmørsalpene og Atlanterhavsveien. Byen innbyr til en aktiv ferie med fjellklatring og herlige naturopplevelser, som bare blir enklere med en leiebil. Det er kanskje den beste måten å oppleve naturen i Norge på.
Show more
Greit å vite når du leier i Ålesund
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ålesund?
For å leie en bil med SIXT ved Ålesund må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ålesund.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ålesund?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ålesund. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 86 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyet
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Ålesund

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ålesund?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ålesund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ålesund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ålesund

Vis mer