Bilutleie i Gardermoen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Gardermoen

*Prisene ble beregnet den 29.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Oslo Gardermoen Flyplass som starter den 05.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Gardermoen

Nytting informasjon om bilutleie hos Sixt på Gardermoen

Nytting informasjon om bilutleie hos Sixt på Gardermoen

Oslo Lufthavn Gardermoen er landets hovedflyplass og her finner du finner du Sixt Bilutleie strategisk plassert på leiebiltorget i ankomsthallen. Du kan leie bil på Gardermoen alle dager fra klokken 07.00 til 24.00 og du kan returnere leiebil på Gardermoen døgnet rundt. Det er kjapt og enkelt med bilutleie på Gardermoen, som ligger bare 30 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Bilene står parkert innendørs i et parkeringshus og er snø- og isfrie om vinteren og kjølige og behagelige om sommeren. Bilutleie på Gardermoen får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, alt fra personbiler, stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere, samt varebiler og lastebiler. Sixt Bilutleie har 80 utleiestasjoner i Norge fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, og har flere utleiekontorer i Oslo, i tillegg til flyplassen. Internasjonalt har Sixt 4500 utleiestasjoner og er til stede på de fleste kjente turistmål.
Dette kan du gjøre med leiebil på Gardermoen

Dette kan du gjøre med leiebil på Gardermoen

Gardermoen ligger sentralt til på Østlandet og innenfor en radius på noen få timers kjøring ligger mange severdigheter. Det mest opplagte er landets hovedstad, Oslo, der du kan kjøre til den nye Operaen eller besøke den velkjente Holmenkollbakken. Med en leiebil fra Gardermoen kan du også sette kursen nordover til Mjøsbyene Hamar eller Gjøvik, som ligger bare en time unna. Det er bare litt lenger til OL-byen Lillehammer, med Hunderfossen familiepark og Hafjell alpinsenter like ved. Du kan også leie bil og ta en tur til den Bergstaden Røros som er skrevet inn på Unescos verdensarvliste. Med fri kjørelengde er det ikke noe problem å kjøre dit gjennom den skogrike Østerdalen. Eidsvollsbygningen ligger bare noen få kilometer fra Gardermoen. Bygningen, som har sin helt spesielle plass i norsk historie, er nylig pusset opp i forbindelse med at det er 200 år siden Norge fikk sin Grunnlov og er virkelig verdt et besøk. Kjører du vestover kommer raskt en leiebil til sin rett og der kan du utforske dype skoger, trivelige bygder og høye fjell. Eller hva med å sette kursen østover og ta en biltur til Sverige?
Show more
Greit å vite når du leier i Gardermoen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Gardermoen?
For å leie en bil med SIXT ved Gardermoen må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Gardermoen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Gardermoen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Gardermoen. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 693 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Gardermoen

Hva trenger jeg for å leie en bil i Gardermoen?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Gardermoen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Gardermoen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Gardermoen

Vis mer