Bilutleie i Porsgrunn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Porsgrunn

Leiebiltjenester fra Sixt i Porsgrunn

Leiebiltjenester fra Sixt i Porsgrunn

Sixt bilutleie i Porsgrunn tilbyr en rekke bilkategorier for at du skal kunne finne en leiebil i Porgrunn som passer dine behov. Vi har for eksempel bilmodeller i kategoriene personbil, 4x4 og luksusklassen, og du kan bestille ekstratjenester som barneseter eller GPS på våre oversiktlige nettsider. Nærmeste flyplass er Sandefjord lufthavn Torp som ligger en times kjøretur unna Porsgrunn, og vi kan enkelt tilpasse leiebilavtalen slik at den passer til ditt reisemønster, enten du er forretningsreisende eller på weekendtur. For å få mer informasjon om hvilke utleietjenester du kan få fra Sixt bilutleie i Porsgrunn, kan du bevege musepekeren over bildene. Alle våre tjenester kan bestilles over nettet, og leiebilen din vil da stå klar til deg ved vårt utleiekontor når du ønsker å hente bilen. Med forhåndsbestilling og betaling online kan du også få gode priser, slik at du både har en trygg og gunstig leiebil for ditt transportbehov. Vi sørger for at du får en leiebil i din foretrukne bilkategori, men en spesifikk modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Opplev Kyst-Norge med leiebil i Porsgrunn

Opplev Kyst-Norge med leiebil i Porsgrunn

Porsgrunn ligger i Grenland i Telemark fylke. Denne byen er kanskje mest kjent for selskapet Yara, som har sitt hovedkontor her. Uansett hva som er formålet med reisen til Porsgrunn, vil du ha mange hyggelige opplevelser i vente i denne lille byen. Med leiebil i Porgrunn er Gea Norvegica Geopark ikke lange kjøreturen unna sentrum, og DuVerden Sjøfartsmuseum og Vitensenter er også en spennende opplevelse for barnefamilien. For kunstinteresserte kan Galleri Andvik gi en god kunstopplevelse, og det samme gjelder Cudrio Sjøbod, Bamble Museum, et kystmuseum med fokus på kystkulturen på Østlandet i Norge. Med leiebil har du også frihet til å ta deg rundt i området og oppleve vakker natur. Du kan også ta et bad på en av de lokale badestrandperlene i sommerhalvåret. Og veien opp i fjellområdene i Telemark er heller ikke lang, dersom du vil oppleve vakker norsk natur på svingete veier som krever litt ekstra is i magen hos sjåføren.
Show more
Greit å vite når du leier i Porsgrunn
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Porsgrunn.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Porsgrunn?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Porsgrunn. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Porsgrunn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Porsgrunn

Kan jeg bestille en langtidsleie i Porsgrunn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Porsgrunn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Porsgrunn

Vis mer