Bilutleie i Kongsberg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Kongsberg

Det er enkelt å leie bil fra Sixt på Kongsberg

Det er enkelt å leie bil fra Sixt på Kongsberg

Med en leiebil på Kongsberg har du sjansen til å se noe av den flotteste naturen Norge kan by på innenfor en kort kjøretur. Sixt bilutleie har over 100 års erfaring med kundene sine, og prisene er alltid blant de mest gunstige på markedet. I utvalget vårt har vi kategoriene sedan og stasjonsvogn for dagligdags bruk, kompaktbiler for par eller alenereisende, minibusser dersom dere reiser i gruppe, 4x4 som kan være et godt valg hvis dere skal opp i fjellet, eller premium-biler for den som vil ha litt ekstra komfort. Kjøretøyene våre har topp moderne utstyr installert, og både kollisjonsskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert når du booker bil hos oss.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie på Kongsberg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er ingen sak å ordne med gratis ombooking av ordren din siden uforutsette ting kan dukke opp, og du kan også være kunde hos oss selv om du er under 25. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skulle du ha ytterligere behov anbefaler vi tilleggstjenester som GPS og vinterdekk dersom forholdene krever det.
Mange muligheter åpner seg med leiebil på Kongsberg

Mange muligheter åpner seg med leiebil på Kongsberg

Som nevnt er det veldig mye vakker natur du kan oppsøke i disse traktene, og den nærmeste naturopplevelsen er fossefallet i sentrum av selve byen. Kongsberg Skisenter er et attraktivt sted om vinteren, og herfra er det ikke lang avstand til den populære Gaustatoppen hvor utsikten er enestående. For barnefamilier kan det om sommeren være meget aktuelt med en tur til Bø Sommarland mot sørvest, eller til den naturskjønne innsjøen Eikeren som ligger på vei mot Drammen. Norefjell skisenter er et av Norges fremste og ligger også i rimelig kjøreavstand. Sixt bilutleie på Kongsberg gir deg muligheten til å oppleve et naturskjønt og spennende stykke Norge!
Show more
Greit å vite når du leier i Kongsberg
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kongsberg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Kongsberg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Kongsberg. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Kongsberg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Kongsberg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kongsberg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kongsberg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Kongsberg

Vis mer