Bilutleie i Alta

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Alta

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Alta Flyplass som starter den 11.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Alta

Bilutleie hos Sixt i Alta

Bilutleie hos Sixt i Alta

Vurderer du å leie bil under ditt opphold i Alta? Sixt Bilutleie Alta gjør det lett for deg å velge leiebil i Alta! Vi har gode tilbud på vårt brede utvalg av biler. Hos oss finner du bilen som passer ditt behov, enten du ønsker en romslig familiebil, praktisk varebil eller koselig feriebil. Enten du ønsker en liten bil eller SUV, så finner du det hos oss! Hos Sixt bilutleie i Alta kan vi tilby deg gunstig forsikring og muligheter for å legge til ekstra sjåfører om du ønsker det. Fri kjørelengde er selvsagt alltid et alternativ! Vi tilbyr også muligheter for "fly og kjør" pakkebestillinger. Du kan hente ut din Leiebil i Alta ved flere hentesteder. Ankommer du med fly, kan du enkelt hente ut din leiebil ved Alta flyplass. Her er det åpent mellom 07.30 og 23.00 fra mandag til torsdag, og mellom 07.30 og 19.00 på fredager. Du kan også leie bil i Alta sentrum. Her er det åpent mellom 08.00 og 16.00 fra mandag til fredag. Begge steder har selvsagt 24 timer returservice!
Benytt din leiebil til å oppleve Nord-Norge på sitt beste!

Benytt din leiebil til å oppleve Nord-Norge på sitt beste!

Alta, som ligger 69 grader nord, gir med sin beliggenhet langt over Polarsirkelen gode muligheter til å oppleve det spektakulære nordlyset. Dersom du forhører deg med lokale kjentfolk, vil du finne ut av hvilke plasser som optimaliserer dine sjanser for å se nordlyset. Med din leiebil er det enkelt å oppsøke disse plassene. Det er ikke garantert at du vil se nordlyset, men om du ser det kan vi garantere at du vil bli bergtatt av dets majestetiske fremtoning! Byen promoterer seg selv som Nordlysbyen, og kulturtilbudet er preget av naturfenomenet. Nordlyskatedralen er en spektakulær kirkebygning du ikke vil finne maken til andre steder. Et annet sted vel verdt et besøk er Rock of Art Alta. Her får du et innblikk i kultur fra gamle tider, med et spesielt fokus på helleristningskunsten. Et besøk i Nord-Norge betyr store geografiske avstander. Leiebil fra Sixt gir deg muligheten til å forsere disse avstandene raskt og enktelt! Book leiebil nå!
Show more
Greit å vite når du leier i Alta
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Alta?
For å leie en bil med SIXT ved Alta må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Alta.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Alta?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Alta. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 43 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Etter returen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Alta

Hva trenger jeg for å leie en bil i Alta?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Alta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Alta?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Alta

Vis mer