Bilutleie i Stavanger

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Stavanger

Hvordan skaffe leiebil i Stavanger?

Hvordan skaffe leiebil i Stavanger?

Stavanger er Norges oljehovedstad og utgjør sammen med Sandnes det tredje største byområdet i landet. Med leiebil fra Sixt kan du utforske Stavanger som kan skilte med å ha vært Europas kulturhovedstad, og som har en rekke interessante museer for både kunst og historie. I Stavanger sentrum vil du også kunne se mange nasjonaliteter gatelangs, ettersom byen er en internasjonal smeltedigel grunnet sin omfattende oljevirksomhet. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som 4x4 som enkelt håndterer ulendt terreng, sedan og stasjonsvogn som passer for normalt bruk, økonomibiler til noen av markedets beste priser, premiumbiler for ekstra komfort eller minibusser med plass til mange. Med leiebil i Stavanger kan du nyte godt av den fleksibiliteten og mobiliteten som et eget kjøretøy gir deg.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Stavanger lufthavn, Sola (SVG) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi setter våre kunders sikkerhet høyt ved å inkludere flere forsikringer i leiebilavtalen, deriblant mot tyveri og skader. Oppgraderinger som GPS og barnesete kan bestilles på våre brukervennlige nettsider, slik at bilen står klar akkurat slik du vil ha den ved ankomst. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Stavanger

Hva du kan oppleve med leiebil i Stavanger

Med leiebil i Stavanger kan du lett kjøre til Lysefjorden og besøke Kjerag og Preikestolen, to av Norges mest spektakulære naturopplevelser. Langs kysten i Stavanger vil du finne flere flotte grøntområder der du kan ta en hvil, og shoppingmuligheter florerer det av. Ta hele familien med til Kongeparken som byr på mye moro, og se hvor flatt og oversiktlig det er på Jæren. For kulinariske opplevelser kan du overvære Gladmatfestivalen, som årlig tiltrekker seg rundt 250 000 mennesker. Sixt bilutleie i Stavanger ser frem til ditt å hjelpe deg på turen.
Show more
Greit å vite når du leier i Stavanger
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Stavanger?
For å leie en bil med SIXT ved Stavanger må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Stavanger.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Stavanger?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Stavanger. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 169 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Stavanger

Hva trenger jeg for å leie en bil i Stavanger?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Stavanger?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Stavanger?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Stavanger

Vis mer