Bilutleie i Rolvsøy

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Rolvsøy

Det er enkelt å leie bil fra Sixt i Rolvsøy

Det er enkelt å leie bil fra Sixt i Rolvsøy

Tettstedet Rolvsøy ligger i et veldig attraktivt område av Norge, og det er nær tilgang til både landlig og urbant liv noen få minutter unna. Med leiebil fra Rolvsøy er det enkelt å komme seg både til byene Sarpsborg og Fredrikstad hvor mye fint venter deg. Det er også kort vei til kystområdene i Østfold, der du kan du nyte vakker skjærgård. Kjøretøyene i utvalget til Sixt er moderne og driftssikre, og vi har alltid konkurransedyktige priser. Velg mellom kategoriene kompaktbiler som er enkle å parkere, familiebiler til allment bruk, minibusser med plass til alt og alle, moderne SUV-er, eller premium-biler for den kresne som forlanger ekstra komfort. Uansett behov er Sixt bilutleie i Rolvsøy på pletten for deg!Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie i Rolvsøy og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er mange goder du får inkludert på kjøpet, for eksempel ansvars- og skadeforsikring, mens gratis ombooking vil gjøre bestillingen fleksibel. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For å kunne lettere orientere deg rundt i nærområdet er det smart å skaffe seg navigasjonssystem som oppgradering, og kanskje barnesete til junior dersom det er snakk om en familietur.
Du har et godt utgangspunkt når du booker leiebil i Rolvsøy

Du har et godt utgangspunkt når du booker leiebil i Rolvsøy

Gamlebyen i Fredrikstad er nok noe som frister for mange, der flere museer og den rolige stemningen gjør den til en fin severdighet for turister fra både inn- og utland. Norges lengste elv Glomma renner gjennom området, og det er mye flott natur å se dersom du følger elvebredden nordover med kjøretøyet ditt. Hankø mot vest og Hvaler mot sør er kanskje to av Norges mest kjente skjærgårdsområder, og en biltur mot Ytre Hvaler nasjonalpark gir deg en unik opplevelse av skjærgårdsidyll. Med leiebil fra Rolvsøy ligger både kyst og innland kun en liten kjøretur unna!
Show more
Greit å vite når du leier i Rolvsøy
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Rolvsøy.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Rolvsøy?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Rolvsøy. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Rolvsøy?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 6 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Rolvsøy

Kan jeg bestille en langtidsleie i Rolvsøy?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Rolvsøy?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Rolvsøy

Vis mer