Bilutleie i Egersund

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Egersund

Leiebiltjenester fra Sixt i Egersund

Leiebiltjenester fra Sixt i Egersund

Egersund er en herlig liten kystby på vestkysten av Norge, nærmere bestemt i Rogaland fylke. Med leiebil i Egersund kan du praktisk og komfortabelt oppleve alt byen og området rundt har å by på i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy fra ulike kategorier som blant annet personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Uansett om du behøver en leiebil i Egersund når du er på forretningsreise eller familieferie, har Sixt den perfekte bilen for deg.Ved å klikke på linkene ovenfor kan du lese mer om hvilke leiebilkategorier som er tilgjengelige ved våre stasjoner for bilutleie i Egersund og omegn. Her kan du også beregne priser og bestille leiebilen din online, eller forhåndsbestille tillegstjenester som ekstra forsikring, barnesete og ubegrenset kjørelengde slik at alle dine behov blir dekket. Vi sørger for at du alltid får den bilkategorien du bestiller, men vi kan ikke love en bestemt bilmodell.
Oppdag Egersund og omegn med leiebil fra Sixt

Oppdag Egersund og omegn med leiebil fra Sixt

Den hyggelige lille byen Egersund har en historie som strekker seg tilbake til vikingtiden. I 2007 ble Egersund kåret til Norges vakreste småby, og det er ikke uten grunn. Den aller beste måten å oppleve byen og de mest spennende attraksjonene i Rogaland på, er å bestille en bil fra en av våre stasjoner for bilutleie i Egersund. Da kan du enkelt kjøre rundt i byen og se den travle havnen, titte på koselige små trehus, besøke Fayancemuseet, Dalane Folkemuseum og Eigerøy fyr. Du kan også kjøre til Stoplesteinan, som er en svært gammel steinring som gir assosiasjoner til Stonehenge i England. Det er mye å se i Egersund, men du kan også ta leiebilen fra Egersund og kjøre til for eksempel Jæren, Stavanger eller Haugesund. Dersom du reiser med barn, er det heller ikke langt til fornøyelsesparken Kongeparken eller herlige båtturer i fjordene.
Show more
Greit å vite når du leier i Egersund
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Egersund.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Egersund?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Egersund. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Egersund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Egersund

Kan jeg bestille en langtidsleie i Egersund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Egersund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Egersund

Vis mer