Bilutleie i Baerum

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Baerum

Leiebil i Bærum: Sixt bilutleie

Leiebil i Bærum: Sixt bilutleie

Trenger du leiebil i Bærum? Da kan du benytte deg av Sixt bilutleie i Rud i Bærum. Dersom du befinner deg i Akershus og ønsker å komme deg rundt i bil, er det enkelt å bestille leiebil hos Sixt. Da kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy innen flere kategorier, som personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Det gjør at du kan få en leiebil som passer akkurat ditt behov, uansett om du trenger en større bil for en periode, om du er på ferie i Rud i Bærum, eller om du er på forretningsreise. Du kan også velge mellom biler i økonomi- og luksusklassen.
Leiebiltjenester fra Sixt i Rud

Leiebiltjenester fra Sixt i Rud

Du kan lese det du trenger av informasjon om bilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelige over her. Det er enkelt å bestille leiebil i Rud på nettet, samt beregne priser, finne åpningstider for stasjonen og se hvilke bilkategorier som er tilgjengelige på stedet. Du får alltid et kjøretøy i kategorien du ønsker, men vi kan ikke garantere for en bestemt bilmodell. Her kan du også se hvilke tilleggstjenester som er tilgjengelige, for eksempel egen sjåfør, ubegrenset antall kilometer og utstyr som barneseter og GPS.
Kjøretur i Rud med Sixt

Kjøretur i Rud med Sixt

Den beste måten å oppleve Bærum og resten av Oslo og Akershus på er å bestille leiebil i Rud fra Sixt bilutleie. Da kan du enkelt bruke Rud som utgangspunkt for å besøke Norges hovedstad Oslo og de nærliggende områdene. De mest kjente attraksjonene i Bærum er museumsjernbanen Lommedalsbanen, Bærums Verk og Ovnsmuseet og det flotte utsiktspunktet på toppen av søndre Kolsås. Der ser man utover store deler av kommunen og indre Oslofjord. Dersom du ønsker å kjøre leiebil fra Rud til Oslo, tar turen kun i underkant av en halvtime. Da kan du oppleve spennende severdigheter i og rundt hovedstaden, som for eksempel Holmenkollen, Operaen i Bjørvika, Frogner, Slottet, Aker brygge og mye mer. Du kan også kjøre til Oslo flyplass, Gardermoen, og fly til alle mulige destinasjoner i Norge og internasjonalt.
Show more
Greit å vite når du leier i Baerum
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Baerum.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Baerum?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Baerum. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Baerum?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Baerum

Kan jeg bestille en langtidsleie i Baerum?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Baerum?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Baerum

Vis mer