Bilutleie i Fredrikstad

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Fredrikstad

Om Sixt Bilutleie i Fredrikstad

Om Sixt Bilutleie i Fredrikstad

Sixt Bilutleie er stedet for leiebil i Fredrikstad og omegn. Du finner kontoret nær sentrum, i Onsøyveien 22. Du kan leie bil fra mandag til fredag fra klokken 09.00 til 17.00, på torsdager er kontoret åpent helt til klokken 19.00. Det er mulig å returnere leiebilen når som helst på døgnet. Fredrikstad er Østfolds største by og ligger en time unna Oslo, med hyppige buss og togforbindelser både til hovedstaden og til Moss lufthavn Rygge. Bilutleie i Fredrikstad får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i flere størrelser, og du kan velge mellom personbiler og stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere, og også varebiler og lastebiler. Fredrikstad er et av 80 utleiestasjoner som Sixt Bilutleie har i Norge, fra Kirkenes til Kristiansand. Du finner oss selvsagt i alle de store byene. Totalt har Sixt 4500 utleiestasjoner internasjonalt og er til stede på de fleste kjente turistmål.
Dette kan du gjøre med leiebil i Fredrikstad

Dette kan du gjøre med leiebil i Fredrikstad

leiebil i Fredrikstad er et fint utgangspunkt for en kjøretur i nærområdet eller en lengre tur til f.eks Sverige. I Fredrikstad bør du ikke gå glipp av Gamlebyen, som er helt unik i Norge, med en bymur som omgir denne trivelige gamle bydelen. Ta også en tur ut i skjærgården, der øya Hvaler er en favoritt blant mange. Ved å leie bil kan du også besøke noen av de andre byene i Østfold, som Sarpsborg, Moss og Halden. Sistnevnte er kjent for Fredriksten festning, som i de siste årene er brukt som bakgrunn for det populære TV2-programmet Allsang på Grensen. Fredrikstad ligger i grei kjøreavstand både til Oslo og til flere svenske byer, som Göteborg. Svinesund er en halv time unna med bil og det er mange som tar turen over grensen for å fylle handlekurven med billige varer. Hvis du vil heller vil holde deg i landet kommer du langt med bilutleie fra Fredrikstad. Oslo er lett tilgjengelig på en ny motorvei, og er bare en time unna. Du kan også ta Bastø-ferja fra Moss over til Vestfold og besøke Norges eldste by, Tønsberg.
Show more
Greit å vite når du leier i Fredrikstad
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Fredrikstad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Fredrikstad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Fredrikstad. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Fredrikstad?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 6 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Fredrikstad

Kan jeg bestille en langtidsleie i Fredrikstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Fredrikstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Fredrikstad

Vis mer