Bilutleie i Harstad

 

Mest populære i Harstad

*Prisene ble beregnet den 30.05.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Harstad/Narvik Flyplass som starter den 06.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Harstad

Hvordan skaffe leiebil i Harstad?

Hvordan skaffe leiebil i Harstad?

Harstad ligger på Norges største øy Hinnøya hvor du kan oppleve noe av landets fantastiske kystkultur. Ettersom det er begrenset med offentlig transport i dette området, er du straks mye mer fleksibel når du har eget kjøretøy. Du finner blant annet en av Sixt sine filialer for bilutleie på Harstad/Evenes flyplass (EVE). Vi har et utvalg av leiebiler som tilfredsstiller alle reisebehov, nemlig bensingjerrige kompaktbiler, 4x4 som passer bra for kupert terreng, premiummodeller eller minibusser for deg med stort reisefølge. Det er air condition installert i alle modellene våre slik at du alltid kan ha behagelig kupétemperatur, og vi sørger for at alle kundene våre kjører rundt i et godt forsikret kjøretøy.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Harstad og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan finne et vell av tilleggstjenester på nettsidene våre, slik at du kan skreddersy leiebilen etter dine ønsker og behov. Velg for eksempel barnesete til den lille og bluetooth for lovlig bruk av telefonen underveis. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Spør gjerne også våre medarbeidere om hva som er verdt å få med seg i dette området.
Hvorfor du bør skaffe deg leiebil i Harstad

Hvorfor du bør skaffe deg leiebil i Harstad

Harstad er en av tre byer i Troms fylke og befinner seg på Norges kanskje flotteste øy, Hinnøya. Stedet og regionen er full av opplevelser. Se det flotte havneområdet der også Hurtigruten legger til kai hver dag, og du kan stoppe ved flere fine rasteplasser mens du beveger deg langs kystlinjen. Kjører du vestover, kommer du til den flotte Kvæfjorden, hvor du kan kjøre over broen til Kvæøya med sine vakre åkre og skogområder. En leiebil i Harstad gjør deg mye mer mobil og sparer deg for mye tid.
Show more

Greit å vite når du leier i Harstad

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Harstad?
For å leie en bil med SIXT ved Harstad må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Harstad.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Harstad?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Harstad. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 344 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Harstad

Hva trenger jeg for å leie en bil i Harstad?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Harstad?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Harstad?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Harstad

Vis mer