Bilutleie i Evenskjær

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Evenskjær

Leiebil i Evenskjer: Sixt bilutleie

Leiebil i Evenskjer: Sixt bilutleie

Når du lander på Harstad/Narvik lufthavn i Evenes i Norge, kan du enkelt bestille en leiebil hos Sixt bilutleie i Evenskjer. Her kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy, som for eksempel personbil, stasjonsvogn, 4x4 og varebil. Dersom du skal på forretningsreise og vil imponere kunder, kan du leie en luksusbil fra oss. Du kan også bestille bil i økonomiklasse dersom det er ønskelig. Du kan kjøre med leiebilen din hvor du vil i området, uansett om du ønsker å holde deg i Evenskjer eller Evenes, eller om du vil å kjøre til de nærmeste byene Harstad og Narvik.
Leiebiltjenester fra Sixt i Evenskjer

Leiebiltjenester fra Sixt i Evenskjer

Over her finner du mer informasjon om våre utleietjenester og bilkategorier som er tilgjengelige for bestilling i Evenskjer. Du kan se hvilke kjøretøy som er tilgjengelige, i tillegg til å få en oversikt over åpningstider og mulighet til å beregne priser. Du kan også velge ekstra tjenester eller utstyr, som ekstra sjåfør eller barnesete og GPS. Vi kan alltid garantere at den kategorien du velger, er tilgjengelig, men vi kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell.
Kjøretur i Evenskjer med Sixt

Kjøretur i Evenskjer med Sixt

Dersom du er turist i området og bestiller leiebil fra Sixt bilutleie i Evenskjer, har vi en rekke gode tips til deg. Du henter leiebilen ved Harstad/Narvik lufthavn, og kan bruke stedet som utgangspunkt for å oppleve både Troms og Nordland, ettersom flyplassen ligger på grensen mellom fylkene omtrent midt i Norge. Både i Evenes og Evenskjer kan du oppleve spennende samisk kultur ved å besøke marksamiske gårdstun som er restaurerte og åpne for turister. Du kan også gå en tur til Veggen i Evenes, hvor du får fantastisk utsikt over fjorden og Narvik. I dette området vil man ha behov for en av våre gode leiebiler fra Sixt, ettersom veien er bratt enkelte steder. Du kan også enkelt kjøre strekningen på 44 km til Harstad eller den 57 km lange veien til Narvik. Begge byene har flott arkitektur og spennende militærhistorie som bør oppleves.
Show more
Greit å vite når du leier i Evenskjær
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Evenskjær?
For å leie en bil med SIXT ved Evenskjær må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Evenskjær.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Evenskjær?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Evenskjær. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 303 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Evenskjær

Hva trenger jeg for å leie en bil i Evenskjær?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Evenskjær?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Evenskjær?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Evenskjær

Vis mer