Bilutleie i Sandefjord

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Sandefjord

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Sandefjord Torp Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Sandefjord

Bilutleie hos Sixt i Sandefjord

Bilutleie hos Sixt i Sandefjord

Når du vil ha leiebil i Sandefjord finner du Sixt Bilutleie strategisk plassert på Torp flyplass. Kontoret i Sandefjord er enkelt å finne på flyplassen og er åpent alle dager fra klokken 07.00. De fleste dager er kontoret åpent til midnatt, og ankommer du med fly er det kjapt og enkelt å leie bil her. Torp flyplass ligger 6 kilometer fra Sandefjord sentrum og 90 minutters kjøring fra Oslo. Biloppstillingsplassen på flyplassen er bare 100 meter fra terminalen, så henting og levering av bilen går veldig raskt. Bilutleie i Sandefjord får du hos oss, vi tilbyr rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, alt fra varebiler, personbiler og minibusser. Sixt Bilutleie har 80 utleiestasjoner i Norge fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, og er representert i alle de store byene. Globalt har Sixt 4500 utleiestasjoner og er til stede på de fleste kjente turistmål.
Dette kan du gjøre med leiebil i Sandefjord

Dette kan du gjøre med leiebil i Sandefjord

Leiebil i Sandefjord er et utmerket utgangspunkt for en kjøretur langs solkysten, som er det lokale navnet på kyststripa i Vestfold. Tjøme er svært populært om sommeren, med pene strender og vakker skjærgård. Ved å leie bil kan du også besøke Tønsberg, Norges eldste by, som ligger like i nærheten og må beskrives som Norges sommerhovedstad. Sandefjord er også en trivelig by å utforske, med hvalfangermuseum og ferjer til Strømstad i Sverige. Hvis du vil utforske Norge kommer du langt med bilutleie fra Sandefjord. Innenfor en radius på et par timers kjøring finner du både fjell, sjø og storby. Oslo er lett tilgjengelig på en flott ny motorvei, og er bare 90 minutters kjøring unna Sandefjord. Kjører du innover i landet kommer du raskt til naturskjønne bygdelandskap og etter hvert opp i fjellene. Du kan også kjøre sørover mot Sørlandet og de mange trivelige småbyene langs kysten, eller ta Bastø-ferja over til Østfold, der du blant annet kan besøke Gamlebyen i Fredrikstad
Show more
Greit å vite når du leier i Sandefjord
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sandefjord?
For å leie en bil med SIXT ved Sandefjord må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sandefjord.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Sandefjord?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Sandefjord. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 41 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Sandefjord

Hva trenger jeg for å leie en bil i Sandefjord?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Sandefjord?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sandefjord?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Sandefjord

Vis mer